- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
vakarcs
aktív tag
na? eredmények?
-
vakarcs
aktív tag
ja és irj majd teszteredményeket, ha húzol !!! kíváncsi vagyok, hogy muzsikál !!!!
mod: elírtam
[Szerkesztve] -
vakarcs
aktív tag
amúgy meg siralmas volt amit szenvedtünk a géppel, hogy felrakjunk rá egy 3dmark03-at
-
vakarcs
aktív tag
már bent figyel a gépben egy gef 3 ti 200 64MB most tesztelem... de már árazást kértem rá
-
Biznisz Elek
senior tag
lenne egy 9700pro
Bővebben: link
mit adnál érte? -
Calibos
addikt
válasz
-=Sziszi=- #64 üzenetére
Nem akarok rossz kedvet csinálni, de 9600xt ennyiért túl sok. Jó a zalman, de szerintem ennyiért senki se fogja megvenni.
-
vakarcs
aktív tag
kiraktam a drivereket... mind a 2-t erdemes felrakni... (softmoded)
majd ird, hogy muzsikal nallad...
amugy kossz a bizniszt... sztem jo aron kaptad meg... gondolom azert ezt te is erzed...
barmi van 3 nap all, bar tuti nem lesz semmi -
-=Sziszi=-
aktív tag
Hello!
Lenne egy ABIT 9600XT 256MB Zalman passzzív hütővel 2 hónapos minden tartozékkal irány ár:25000 -
vakarcs
aktív tag
remail ment
-
Neo...
aktív tag
Mennyit adnál érte ?
-
ronson
őstag
hát pedig nem jó a túlzott bizalmatlanság
én sokmindent vettem már itt próba nélkül, de minden jó volt(bár egyszer parázva mentem haza, mert a cucc kipróbálása nem volt kivitelezhető és feltűnően olcsó volt, még rám is licitáltak,de a srác nem fogadta el, mert már velem lebeszélte, de az otthoni próba után megnyugodtam)
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
9800 pro nem játszik ?
-
ronson
őstag
nekem van egy GeCube 9550xt, 1,5év garral, 3,3ns-os ramokkal 13k, sajna nem vagyok pesti, de fajinul müxik
ha, a másik nekem jutna
[Szerkesztve] -
-
AMDpower/
senior tag
Ahogy irtam minden megvan hozza, bontatlan kabelek, doboz cd leiras es maga a kartya! jah igen a karin aranyszinu membordak kaptak helyet!
Hat 15k szerintem korrek ar, igy membordastol mindenestol es tuningban sem utolso a kari! Szoval 15k-bol nemigazan szeretnek engedni sorry -
ronson
őstag
VAKARCS
ha a topicnyitót nem érdekelné, akkor nekem kellene
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
9800se@pro bios feluliras vagy forrasztas nelkul nem is fog tobbetmenni soha, mivel 2001-nek sajnos ez alap bugja, hogy nemtudja megkulonboztetni a ket vga-t es pontoz a vegen ossze vissza
Ezert kell mar komolyabb vga-kat 2003-as 3d markban osszevetni mert ahogy sokan mondjak 2001 mar nem mervado.. sajnos
Topicinditonak pedig.: Lenne egy Fic Ati Radeon 9600pro vga-m 2,8nm-es ramokkal ellatva, 400/600-as alaporajel, 500/680-on gondnelkul megy!
Szoval szep darab tuningban is!
15k-ban viheto/kiprobalhato, dobozaban minden tartozekaval! -
vakarcs
aktív tag
3Dmark2001
Ti4800 (344/756)+ P4 (4ghz) = 19005 pont
Ti4200 (324/621) + A64 (2,6ghz) = 18453 pont
mondjuk itt azért van alatta proci rendesen, de sztem akkor is szép teljesitmény viszonylag régi kártyáktól -
vakarcs
aktív tag
hát az nem vmi sok...
a 9500 (4pipes) alapon dobott 11800 körül...
bekapcsolva a másik 4pipeot akkor már itt is 8 piep + 128/128 többet dob...
csak nem az én telepakolt windowsomon....
de annak a 9800 SE@Pro -nek jóval többet illene dobnia szerintem...
meg nem túl régen láttam ti4200es dobot 18k körülit.... -
Bordács
aktív tag
9800 SE@Pro, (8 pipes)128/128 , + Zalmann 2 pipes passziv
3D MARK 2001 13900 körül.
A pontos tuningra most nem emlékszem,de kb.20-25% vagy talán 30?ment rá a corra meg a memora is (Balatonon vagyok,holnap megyek haza)Márkáját nem tudom,Bp-en
természetesen próbálható jövő hét elején, 25 K körül,tartozék nincs
Bordács-proci -
vakarcs
aktív tag
itt vannak a képek
a 3. kép azért készült, hogy lásd a kondik nincsennek felpúposodva,
a port meg nézd el nekem... koliban összeszedi -
vakarcs
aktív tag
mindjárt csinálok képet is... csak reboot akkor
-
vakarcs
aktív tag
nem dobozos volt... zacsis verzió... ezért nincs hozzá semmi extra
gyári hűtés... ezért nem is mertem nagyon húzni, peddig lenne a lelkében jóval több...
softmoded... így a kártyához nem lett hozzá nyúlva, de ha egy zalman kerülne rá akkor bátran meg lehetne rángatni, ramok 270-en vannak alapbeállításon, de 310en nem hibázott még 315ön sem, feljebb nem próbáltam, de nem sokáig volt húzva, csak kíváncsiságból, mert ahoz kéne borda memóra, a gpu alapon 277en megy az is ment 300fölött...
driver cd van hozzá... de tudok adni softmoded drivert is vagy linekt ahonnan le tudod szedni...
összegezve: semmi baja a kártyának, nem hangos, nem lett hardveresen modingolva, több van benne, mint amit most teljesít ...
ja és hibátlanul megy a mod...
[Szerkesztve] -
vakarcs
aktív tag
a kártya és én is pesten vagyok
tehát ki tudod próbálni... ezzel nincs gond (Pesten tanulok)
-
vakarcs
aktív tag
15k?
lehet róla szó -
vakarcs
aktív tag
saphire, tartozék nincs hozzá...
árat mondj te.... -
vakarcs
aktív tag
nekem van egy 9500 kártyám... még a kedves régi, amik ugye a 9700es nyákjára készültek
9500 @ 9700 driver fent is figyel hozzá...
-
popp
aktív tag
zsupsz
-
popp
aktív tag
up
-
popp
aktív tag
Még mindig keresek 9500pro-t, 9600pro-t esetleg xt-t vagy nv 6600-at.
-
popp
aktív tag
úgy néz ki h jövöhéten lesz egy 9500pro-m, de azert mert ajánlhattok nyugodtan hátha..
-
popp
aktív tag
up
-
popp
aktív tag
up
-
wipes
senior tag
-
Blacek
tag
Hali esetleg egy 9500@pro 15K-ért +posta?
-
wipes
senior tag
bár nekem inkább csere lenne jó, de esetleg vihető kp-ért is
Bővebben: link - 21e -
popp
aktív tag
Várom az ajánlatokat a fenti vga-kra. Teszteredmények, tartozékok, márka, ár megjelölésével. A fenti vga-k vmelyike kéne igazából, de ezekívül ajánlhattok 9500 (256bit) @9500, 9500@9500pro, (9600xt) , 9800se (8 pipe, 128bit), 9550 (gamer edition vagy ) vga-kat is. Csak 128Mb-os kareszok érdekelnek.
Fontos : Vásárlás elött szeretem kipróbálni a hw-ket, tehát csak BP-en kipróbálható kártyák érdekelnek, ebböl következöen posta kizárt.
HAjrá!
Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest