- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Megérkezett hozzám az Earfun Free 2. Korábban is rendeltem már az Earfun-től, akkor Amazonnal küldték, most viszont írják is az oldalon, hogy valami fennakadás van velük, így Kínából jött, viszont nem kell aggódni, mert először Hollandiába küldték, majd ott újra feladták, így ugyanúgy EU-ból érkezik hivatalosan, a DPD hozta. (Nov 4-én rendeltem, kerek 2 hét alatt ért ide). EARFUN30 kóddal $35 volt.
Korábban egy Edifier X3 to u-t használtam, hangzásban mindenképp jobb nála.
Előnyök:
- Jobb hangzás, több mély hang van, kevésbé "doboz" hangú.
- A tok rendelkezik vezeték nélküli töltéssel is, valamint gyorstöltést is tud.
- Töltés kiejlzés a tokon.
- Vízállóak a fülesek.Semleges:
- A fülesek kicsit nagyobbak mint az x3, így pl nekem biztosabban illeszkedik a fülembe, de kisebb fülűeknek nem biztos hogy jó, mert nem tud jól beleülni (pl feleségemnek már kényelmetlen volt).Hátrány:
- Nagyobb méretű a tok.
- Amikor kinyitod a tokot, akkor a fülesek egyből csatlakoznak az eszközhöz, pl ha véletlen kinyílik zsebben vagy hasonló, akkor nem túl jó.
- A tokban elég mélyen ülnek a fülesek, így kicsit nehezebb belőle kivenni, mint az X3-at a saját tokjából.Így hirtelen kb ennyi róla, nekem összességében jobban tetszik mint az X3, nekem megérte a váltás.
-
válasz
Szupercsirke #7706 üzenetére
Nekem pont úton van egy ilyen, én jókat olvastam róla, ezért mertem megrendelni. Van mellette egy X3 to u verziójú füles is, kíváncsi leszek ahhoz képest milyen.
-
A 11-én rendelt Edifiex X3 to u megérkezett, kék színben. MPL hozta ki végül, lengyel raktárból rendeltem. Eddig nagyon tetszik, szép hangja van. Korábban egy Baseus S06-ot használtam, ahhoz képest szerintem ez szebben szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest