- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druantia
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9030 üzenetére
Végül hosszas gondolkodás után én is a Liberty 3 Pro mellett döntöttem (bár nálam a mérleg másik felén egy Jabra állt).
Csak azt sajnálom, hogy gondolkodtam rajta, mert kb egy hónappal ezelőtt mikor beszéltünk róla majdnem fele annyiba került. Már 170$ a hivatalos oldalán isÍgy már jobban jár az ember, ha itthon az alzában veszi meg, ami azért durva.
Egyébként a legtöbb tesztben dicsérik a hangját, de egy-két helyen olvastam, hogy a magasok túl durvák és nyersek tudnak lenni - tapasztaltál ilyet, esetleg EQ-ból orvosolható ez ha igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Hobby elektronika
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest