- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Folytatás a teszthez kapcsolódó topikban: Vernee Thor - mondhatni isteni
Aktív témák
-
azbest
félisten
Nekem működik az automatikus fényerő. Persze alapból nem volt automatára állítva. Ha automata, akkor is számít, hogy úgy mekkorára tolom. Szóval amellett, hogy automata módra lehet kapcsolni, még azon belül is lehet szabályozni, hogy mennyire erős fényre törekedjen.
Gps-t külön nem próbálgattam, de a szobámban pár másodperc alatt lockolt pozíciót. A régi mkt telefonjaim nem is tudnak mindig lockolni ugyanitt. De legalábbis lényegesen hamarabb megtalálja. Ja és most sim kártya sincs nekem benne, szóval wifi + gps módban.
Wifinél azt tapasztalom, hogy erősebbnek jelöli a két szobával odébb lévőt munkahelyemen, mint a régi telefonaim. Persze ettől bármi lehetne. De rendesen megy.
Az ujjlenyomattal kapcsolatban nekem sem túl megbízható, de ez lehet egyéni adottság kérdése is. Betanítás után általában elég jó arányban ismer, de ha előtte vizben volt a kezem vagy a hőség miadt izzadtabb a kezem, akkor nehezen fogadja el.
Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Ingatlanos topic!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iPhone 8 64GB black &white gyári független új akku!
- Honor Magic 8 lite 5G dual független 8/256GB teljesen új csak kibontott 2év garanciával UTOLSÓ ÀR!
- iPhone 13 Pro, 128GB, független
- ELKELT - iPhone 17 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest