Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Folytatás a teszthez kapcsolódó topikban: Vernee Thor - mondhatni isteni
Aktív témák
-
invandrare
csendes tag
Hello! A noLed-et használtam - ha jól emlékszem S4 minin - működött szépen, mindent jelzett, viszont az akksit kegyetlenül zabálta. Egy idő után töröltem, mivel nekem fontosabb volt az akkuidő, mint az értesítés. Ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag bekapcsolja a képernyőt, aminek még sötéten is jóval nagyobb a fogyasztása, mint egy LED-nek.
... plusz egy feleslegesen futó program. -
joci86
senior tag
válasz
misterazeko
üzenetére
Csak arra utaltam, hogy nekem LED nélkül nem kell. Nem mondtam, hogy ettől rossz lenne a telefon, de számomra fontos fícsör ez a filléres kis alkatrész.

Egyes gyártóknál (Samsung, LG), a magasabb kategóriában jár csak a noti LED, legalább a feltörekvő kínaiaknak nem kellene ilyenen spórolni.

Az említett noti LED-et "kiváltó" appok pedig nem hagyják aludni a telefont, ami meglátszik az üzemidőn. Sajnos. A normális üzemidő lenne a másik (számomra) fontos dolog. -
zebede
őstag
A noled nemfogadott hívás kijelzést úgy értettem hogy arra panaszkodnak többen hogy nem jelzi ki. De akkor ezt még nem tesztelted.
Namost, ha gyárilag van fólia a kijelzőn, akkor az a 3-4 ember akik a vernee honlapján panaszkodnak a karcokra, leszedte volna? Vagy elképzelhető az, szerinted hogy nem látják hogy fólia van rajta és az lett karcos?
Tudom banális felvetésnek tűnik ez a részemről, de pl. a honor 4x topikban sokan fóliát akartak tenni a kijelzőre, amíg fel nem világosították őket, hogy már van rajta gyárilag.
-
zebede
őstag
Akkor az iránytű tisztázva.
Noled miket jelez ki neked, nemfogadott hívásokkal szokott gond lenni?A gyárilag felrakott fólia az csak ilyen vékony fólia amit csak a szállítás miatt raktak fel, vagy rendes?
Magyarán az érdekelne, hogy a yt-os kicsomagolós videókban, amit lehúznak az maga a fólia, vagy az alatt van még egy ami a kijelzőn marad? -
hjw
csendes tag
Van gyárilag felhelyezett fólia.Farmer ingzsebben hordom, nem látszik nálam semmi karcolás.
Iránytű: Nincs magnetométer.Az app amit telepítettem ezt írta ki.
Noledet felraktam, nagyon jól működik, de majd kiderül mennyit fogyaszt.Azért elgondolkodtató ez az értesítő led hiány. Nekem is hiányzik. De szerintem, mindegy, hogy van vagy nincs, mert ha nem jelez akkor is kézbe veszi az emberek nagy százaléka és megnézi a képernyőt.
-
zebede
őstag
És mi a helyzet a két szerencsés, már Thor tulajdonossal? Nagyon csöndben vagytok.

Mik a tapasztalatotok így három nap után?Mennyi idő egy full akksi töltés a saját töltőjével, nem próbáltátok esetleg másik, nagyobb töltővel tölteni?
Nektek neadjisten nem jelentek még meg karcok a kijelzőn?

Apropó! Nincs esetleg a kijelzőn gyárilag felhelyezett fólia?Esetleg nem próbáltatok play áruházból iránytű appot telepíteni, vagy a noled alkalmazást?
-
ducsidu
senior tag
Itt van egy egész jó review a telefonról.
-
sander74
tag
Mindkettőtöknek igaza van, egyenlőre nagyon kevés hazai tapasztalat van a készülékről, így levonni bármit is csak találgatás lenne! De azért tudjuk, hogy a kínai, főleg a B- brandes gyártók, sok esetben csúsztatnak, ezért is alakult ki róluk az a kép ami. Már a készlet sem lehetett valós amivel kijöhettek, mert szinte majdnem minden webshop, illetve viszont eladónál out of stock, vagy presel. Most meg valószínű, hogy elkezdték ontani a gyártást, ami lehet még jobban a minőség kárára mehet, ami eddig is kétséges. Egy szó mint száz ki fog derülni pár héten belül érdemes e ebbe beruházni, vagy sem!
-
zebede
őstag
Az két különböző dolog hogy tudják e hogy mit gyártanak, illetve hogy mit állítanak, de ahogy irtam ezen a szinten ahol most a Vernee lehet ez a megszokott.
Inkább ilyenekkel trükközzönek mint hogy pl. más valamivel régebbi, nevesebb kínai telefongyártó azt az akksik átmatricázásával tette.
Nem akarom én védeni ezt a Vernee nevű céget, az is lehet hogy fél év múlva a nevére sem fogunk emlékezni.
De azért talán meg lehet neki adni az esélyt, nem kell fikázni, mikor még alig vannak olyanok akiknek tapasztalata lenne róla. -
spookei
csendes tag
Nem 1 ember írta, hogy megkarcolódott a cipzártól ill. a kabát zsebében, hanem több. Ha jó a fordításom, akkor ott a gyártó fórumán érdemben nem is válaszoltak mindeddig.
Iránytű: ha jól emlékszem ők írták a weboldalukon. Gondolom a topic indítója és az eustock sem a hasára ütve írta le. Ha nekem nem hiszel, akkor talán az előbb említett forrásoknak igen.
Ha nem érted, amit leírtam arról nem én tehetek. Sorry.
Akkor vedd úgy, hogy az írásom nem neked szólt, hanem a többi esetleg hozzá nem értő embernek, átlag felhasználónak, hogy ne legyenek naivak és hogy tisztába legyenek ezekkel a tényekkel.
Én is együtt tudok élni a gyors töltés nélkül, a iránytű nélkül, sőt a CGG3 nélkül is, de akkor ne tegyen közzé kétes infókat és ne vetítsen (szó szerint) a gyártó, akár kínai akár nem. Ennyi. Üdv. -
Degeczi
nagyúr
Olvass vissza, a topik legelején van szó róla, h kezdetben a gyártó oldala említette az iránytűt is, és ugyanez volt a helyzet a Glonass-szal is...
A linkelt fórumban pedig nem egy ember, hanem sokan írták le, h akár már a kicsomagolás után pár óra alatt is megkarcolódott, ezért tényleg jogos a gyanú, h ebben sem helytálló a gyártói specifikáció. Töltőnél egye fene, nem túl lényeges ilyen kavarás, de itt alaptulajdonságokról van szó: valóban megette a fene, ha azt sem tudják, mit is gyártanak.
-
zebede
őstag
Én nem értelek.
Egy fórumban egy ember leírta hogy megkarcolódott a kijelzője, te ebből rögtön eldöntöd hogy a gyártó átveri az embereket mert nem is GG3-as az üveg.
A gyorstöltő ügyben is szépen elmagyarázták hogy megszakitották a kapcsolatot a töltő gyártójával és az új gyártó terméke nem tudja a gyorstöltést, akik még aszerint a leirás szerint vették a telefont, azokat kárpótolják egy tokkal.
Iránytűt nem tudom honnan veszed, nem emlékszem hogy mióta követem ezt a telefont a Vernee állította volna hogy van benne.
De neked egyből "kamu rizsa királyok, át akarja verni a burádot, hüllyének néz".
Ami lehet akár igaz is, de ehhez jobb ha hozzászoksz ha másod-harmad vonalbeli kínai gyártók telefonját nézegeted.
Csak várj még egy kis időt és tapasztalatot, mielőtt lehúzod róluk a keresztvizet.Ezt a yt videora hivatkozásodat meg inkább ne is ragozzuk.
-
bostone
addikt
Ekkora dinnyék nem lehettek, hogy mindent elhisztek, amit a képernyőn láttok.

Két csepp mosogatószerrel nem lehet megtisztítani egy lakodalomnyi mosatlan edényt.
Használható kínai telefon kategória létezik a piacon, csak szét kell nézni.
Nem lesz ingyen csoda, azt ne is várja senki. -
spookei
csendes tag
válasz: (#280) hardline, (#282) zebede
Sziasztok! Lehet egy kicsit félre értettetek. Nem a telefont fikáztam, hanem a gyártót (persze úgy tűnhet, hogy vele együtt azt is). Olvassátok vissza. Egyszerűen nem szeretem, ha egy eladó, kereskedő, gyártó át akarja vágni a burám és gyakorlatilag hülyének néz. Valamint, ha valaki leír papírra, net-re a saját weboldalára egy specifikációt, akkor miért nem tartja magát ahhoz? Ő sem tudja, hogy mit gyárt? Utólag ripsz-ropsz átírja ahogy neki tetszik? Milyen dolog ez? Én sem vettem komolyan a youtube-os videót, de akkor írja oda, hogy "kész átverés", mert mások lehet, hogy komolyan veszik. Ez nem a vásárlók félretájékoztatása véletlenül?
Igaz azt nem tudom, hogy Kínában ez, hogy működik, de most európai piacról van szó. Valóban nincs ilyen telefonom és így nyilatkozom, de ha jól sejtem még nektek sincs még a kezetekben. Szerintem az előző írásom nem flame és nem a telefon gúnyolása volt, hanem az eddigi szürke tényeket közöltem a gyártóról. Miért ne tehettem volna meg? Ezzel épp néhány komoly hiányosságra hívtam fel szerintem a figyelmet.
Én is várom, hogy minél több (kínai) konkurenciája legyen a nagy gyártóknak, de akkor ne csinálják ezt. Tartsák magukat a szabályokhoz és ne írjanak téves információkat és ne tegyenek ki átverős videókat a saját oldalukra.
Azt is írtam, hogy várom a "szakik" tesztjét.
Ezt még el szerettem volna mondani. "No Offense!". Sziasztok. -
zebede
őstag
Örülök hogy le*arhatod a B20-at és neked ettől etalon tud maradni a Redmi 3, de azért remélem megérted hogy másnak szüksége van rá, ezért keres olcsó 800mHz-et tudó telefont.
Egyébként meg a Redmi 3-ban csak 2 giga a ram, nincs ujjlenyomat olvasó, ha dual sim-et akarsz ugrik a bővíthetőség... meg ... meg az is lehet hogy nem is GG3-as.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mit gondolnak ezek a kínaiak negyvenért?

-
zebede
őstag
válasz
hardline
üzenetére
Hagyd rá

Az ilyen hozzászólásokat gyorsan el lehetne intézni ha volna itt ásító szmájli, amit válaszként egyszerűen be tudnánk illeszteni.
Most komolyan, mit lehet arra szólni ha valaki egy pillanatig is komolyan vesz olyan youtube-os videokat amiben megtörnek egy kiló diót egy telefonnal, vagy autóval hajtanak át rajta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs gyorstöltés, nincs GG3, ráadásul még az üvegfólia se GG3, skandallum, mit gondolnak ezek a kínaiak 40k-ért... Istenem!

Azért azt ne vedd biztosra, hogy negyvenért lehet majd kapni itthon.
Elnézve hogy az eustockban milyen árréssel dolgoznak pl. aliexpresses árakhoz képest, én olyan 49.900Ft-os árat saccolok neki.
Ami persze még szerintem bőven megéri, tekintve a gyors szállítást és az egy év valós garanciát. -
hardline
senior tag
Nem kell a flame.
Mindenki látott már kínai telefon specifikációt, tehát nem újkeletű dolog egyes funkciók hiánya. Épp ezért vár mindenki egy tesztre. Senki nem halt még bele a gyorstöltés hiányába, ellenben van jól működő ujjlenyomat olvasó...
Azt sem értem, hogy személyes tapasztalat hiányában miért fröcsögsz ilyen vehemensen a telefon ellen.
Ha nem tetszik, keress jobbat/neked tetszőt.
Ez másnak is szól. Ha csak azért jön ide valaki, hogy "szarkínaizzon", az ne tegye, hanem haladjon tovább.
40 ezer forintért vannak hibái, amivel együtt lehet élni. Mutassatok ennyiért, vagy olcsóbban hasonló tudású telefont hazai garanciával... Na ugye! -
bostone
addikt
Azért várjuk meg a felhasználói visszajelzéseket és a teszteket mielőtt leírjuk.
-
spookei
csendes tag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Olvass vissza: @ (#259) rik76 Lehet, hogy nem is Gorilla Glass 3.
Már (kezd) nevetséges lenni, amit a gyártó csinál.
Válaszolt érdemben erre kérdésre a http://bbs.vernee.cc/thread-337-2-1.html a #17-es hsz-nál?
Nem. Mit válaszoltak: kb.: "... lépj kapcsolatba az eladóval és kérd vissza az árát ..." Rizsa. Kamu királyok.
Először van iránytű. Aztán mégse. Akksi-t gyorstölteni lehet, persze, persze. Aztán mégse, legalább is a gyári töltővel nem, meg izé meg zsozé'. Specifikációt jó párszor átírták. Más is írta, pl: (#6) atty_hor
Most meg már lehet, hogy a plusz üveg (fólia) sem GG3?!
Megy a parasztvakítás azzal a diótöréssel, meg átmegyek rajta egy kocsival és semmi baja (Violent test videó). Áh nem CGI, áh dehogy, dehogy. Hiszi a piszi. 4-5 mázsa nem teszt kárt benne? Nem nyomja össze? persze, persze, meg a diótörés sem, de egy kabát zseb cipzárja igen?
Nem akarok lebeszélni senkit sem a készülékről, mivel én is szemeztem (szemezek) ezzel a telóval, de legyetek szkeptikusak.
Hol van már végre a MobilArénás (vagy tech2) teszt? Kíváncsi vagyok, hogy ők mit nyilatkoznak ezekről. -
zebede
őstag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Azért ha elolvassátok az értékeléseket is a NoLed appról nem fogtok ennyire örülni.

Na, de majd kiderül, nekem kb. másfél hét múlva. De hátha valamelyik már most is Thor tulajdonos leteszteli és leírja a tapasztalatokat.
-
zebede
őstag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Ne kiabáld el
ezek közt nem sok van ami nekünk számítana mert javarészével a meglevő ledet lehetne menedzselni.
Meg ezek általában nagyon készülékfüggő appok, vagy jó lesz valamelyik a Thor-hoz vagy nem.
Azonkívül kérdés mennyire szívják majd az akksit.Én ezzel kiegyeznék, ha mutatná rendesen a nemfogadott hívásokat, sms-t, gmailt, whatsappot, nekem ennyi elég is lenne.
[link] -
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok !
Az értesítési led problémára létezik megoldás ezért ne fájjon senkinek sem a buksija !
A play Áruház tele van ingyenes alkalmazásokkal !
ittNekem egy Xiaomi Redmi Pro 2 telóm van ami garis még Augusztus elejéig.
Az EU Stock -tól vettem, de szerintem eladom, és beruházok egy ilyenre.
Abban van értesítési led, de megoldom ezekkel az alkalmazásokkal a Thor
esetében.
Ebben ugye 3giga, meg gorilla 3, meg szép, meg hmmm... meg úhhh... -
mike1334
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy milyen ez a teló..főleg a gumiszerű hátlap foszlása (a'la motorola) érdekelne

-
joci86
senior tag
Olvasgatom a topikot, még rá is kerestem a "led" szóra. Tulajdonosok kommentjei alapján nincs benne értesítési LED, de akkor ebben a videóban mi a fene villog a kijelző felett?

Közelségérzékelőnek kicsit erős lenne. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Vigyorka
üzenetére
Valóban szomorú, de azért ne verd a fejed falba, hanem olvasd figyelmesebben: nem az összes kínairól, hanem a kínai gyártókról írtam! Márpedig ilyen noname kínai cégek között aligha találsz olyat, amelyik ne lódítana vagy minimum szándékosan félrevezetően specifikálna bizonyos termékjellemzőt - és ennek valóban ideális terepet adhat a GG üveg is.
-
zebede
őstag
válasz
misterazeko
üzenetére
-
misterazeko
tag
Na mivan már ezzel a telefonnal, mért nincs haladás se jobbra, se balra?
-
rik76
csendes tag
Van itt egy kis gond (lehet, hogy nem gorilla glass?) :
[link]Az enyém még nem karcos...pedig zsebben hordom
-
petyametyo
aktív tag
Kíváncsi vagyok erre a telefonra ezért Up

-
sp8787
addikt
Oppomart-rol lehet VENE20 couponnal vam-afamentesen:
Subtotal $119.00
Discount (VENE20) -$20.00
EU Expedited Shipping(8-12days,No tax,No VAT)) $19.99GRAND TOTAL $118.99 cca 32-34K HUF
-
Rómeó
aktív tag
Róluk nem tudok semmit,de tegnap még itt is 39.9K volt kiírva! [link]
-
zebede
őstag
válasz
misterazeko
üzenetére
Hát persze...

-
misterazeko
tag
Azért nem midnegy, hogy 30k, vagy 43k. Megéri várni, hátha itt olcsób lesz.
-
rik76
csendes tag
Na a gyönyörű kék tokom is jön már! Nagyon kíváncsi leszek rá
[link]Latest Parcel Tracking Information:
Status:
Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Time:
Thu, 26 May 2016 15:15:28 -
rik76
csendes tag
Igen, láttam a videót. Én is így csináltam

Egyébként, ha a bal kisujjam lenne a tét, valszeg sikerülne 10-ből 10-szer feloldanom
(ha sikerül, és aztán újra meg újra próbálom úgy, hogy nem teszem le csak az ujjamat emelgetem, akkor megy)
De ha csak felkapom az asztalról és odanyomok, akkor minden másodikra kb... ez egyébkén nem olyan borzasztó sztem...sőt, amilyen hiszti volt, hogy milyen f*s... -
zebede
őstag
válasz
misterazeko
üzenetére
A türelmem eddig tartott.
Megrendeltem Spemall-ről, 42.964 Ft volt mindennel együtt.
Azért onnan, mert jókat mondanak a szervizelésről, Spanyolországba kell küldeni ha neadjisten kellene.
Illetve kilátásban van Magyarországi szerviz is, talán. -
zebede
őstag
Én átvenném a helyedben.
Részemről meguntam hogy állandóan tologatják a határidőt az eustock-nál, inkább rendelek kintről, kb. 42-43k-ba lesz.
Nekem még ennyiért megéri.Már bánom hogy nem vettem még akkor mikor presale volt, már rég itt lenne.
De először a mobilarénás tesztre vártam, aztán meg az eustockra.
Egyikből se lett semmi. -
123xyz
aktív tag
Nekem anno szállítással együtt 100$-ért sikerült megrendelnem (előrendelés volt kb egy hónapja), most van a postánál vámkezelésen. Szóval kb 28500 ft volt. Szerintetek megéri kifizetnem rá az áfát 7600 ft + a kezelési költséget, vagy inkább küldjék vissza és majd ha lesz eustocknál, akkor érdemesebb tőlük venni?
Kb egy hónapja még szó sem volt arról, hogy az eustock vagy bárki hazánkban majd forgalmazná, és úgy éreztem, a 100$ elég jó ár, de összeadva 36 ezer + kezelési költség már nagyon közel van az eustock-os 40-hez, ahol lenne 1 év garancia. Viszont kérdéses, hogy mikor lesz nekik ténylegesen. Ez meg már itt van a postánál...
Egyébként tényleg jól értem, úgy van a dolog, hogy ha nem fizetem meg az áfát, nem veszem át a terméket, akkor a posta gond nélkül visszaküldi, én meg paypalon keresztül visszakaphatom a vételárat?
-
doora18
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
Sziasztok!
Sikerült kölcsönkapnom egy ilyen aranyost( nagyon szépen néztem érte). Ha lesz végre eustocknál, szerintem én is beszerzek egyet magamnak. Eddigi tapasztalataim alapján, játék+chrome intenzív használattal olyan fél óra után melegedni kezd, főleg a felső része. Azért nem vészesen, de meg lehet érezni.
A vernee javaslata az ujjlenyomat megadásra:
https://www.facebook.com/972671569481015/videos/1008839115864260/ -
rik76
csendes tag
A fényerő szerintem nagyon jó, napsütésben nincs csoda, de azért látható (OPPO FIND5-nél jobbnak érzem, de biztos, hogy nem gyengébb).
Rezgés is átlagos, én érzem zsebben.
Iránytű nincs. Közelség van.
Értesítési led és gombvilágítás nincs. De mivel elég keskeny alul a káva, sötétben is jól eltalálható a visszagomb, én este észre sem vettem, hogy nem világít, nem okozott bosszúságot.
Az értesítési led hiánya zavar, mert eddig volt...sűrűbben kell most ránéznem. Ha lesz időm, kipróbálok pár appot, ami kiválthatja....de az ár miatt ezzel együtt tudok élni.
-
rik76
csendes tag
Cyanogenmod is jön rá elvileg:
[link] -
atty_hor
tag
-
Rómeó
aktív tag
Sajna az EUstock-nál tologatják a beérkezési időpontot!
-
rik76
csendes tag
Na megjött az enyém is tegnap. Nagyon elégedett vagyok vele. (eddig OPPO FIND5-öm volt, de már közel 3 éves lett és megért a cserére)
Minőségi összeszerelés, nagyon egyben van. Jó kézben tartani, vékony, könnyű.
Tegnap este jött meg, fel volt töltve teljesen az akku. az akkunál azt írja, hogy 1,5 óra képernyőidő után (amiből 40 perc navigáció volt) még 63% maradt és 1 nap 3 óra van még. Egy napot bőven bírni fog, az már tuti. Navigálás Googleval gyors, pontos.
Újjlenyomat olvasó nagyon ritkán megy elsőre, 2-3 próbálkozásra old ki nekem (nem tudom, hogy ez milyennek számít, kollégám iPhone 6-osa sem megy elsőre általában elmondása szerint).
A kamera tényleg jó! gyorsan fókuszál, szebb képeket csinál, mint az OPPO!Figyelembe véve az árat (az enyém 27220 Ft lett cakkpakk), magasan a legjobb választás!
-
Zolint
tag
válasz
keletomi
üzenetére
Szia. Ebay en keresztül rendeltem, itt a link:
http://m.ebay.com/itm/Vernee-Thor-Smartphone-4G-FDD-LTE-3G-Android-6-0-Octa-Core-5-quot-HD-16GB-13MP-N3M9-/311613894555?txnId=679373245021
Nagyon tetszik, nincs bajom vele, dél körül vettem le toltorol, azóta volt sokminden, fb, sok olvasás, és egy film is. 39 %az Akksi. Ha lemerul majdnem nézek statisztikat.
-
azbest
félisten
válasz
andris1602
üzenetére
ezen a videón nem szerepel? [link]
Ennél belemenősebben már nem nagyon lehetne
-
sander74
tag
válasz
andris1602
üzenetére
Az aksit védi egy fém lemez, azt csak a közép keret leszedésével lehet kivenni.Valaki meg bontja majd?

-
andris1602
aktív tag
Akinek már a kezében van a teló, megtenné, hogy az akku alatt lévő CMIIT ID-t elküldi nekem PÜ-ben?
Köszönöm előre is

-
bostone
addikt
Egy kínai rendeléssel sokkal több a macera az eustock-hoz képest, a difi 4000Ft a legjobb esetben.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)