- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kcsabi
tag
Nekem is ilyen lapom volt, most áttértem egy ASRock ConRoe865PE lapra, amibe minden cuccot át tudtam menteni, csak a proci tokozása 775-ös.
A régi lapomnál kerestem egy rézmagos gyári hűtőt, kiszedtem az alaplap védőlemezét a ház hátulján, hogy jobb legyen a szellőzés és előre egy befújó, hátulra egy kifele szívó ventit szereltem.
3,2GHz-en 45-55 fokon ment a proci terheléstől függően.
Szerintem nézzél körül a hirdetésekben egy rézmagos hűtő után, meg jó minőségü kence sem árt a proci és a hűtő közé. -
v.tom
őstag
Helo! Nos, először is. A ház szellőztetése mindenképpen javasolt, szerintem azt meg kéne oldanod, főleg, ha esetleg a jövőben egy újabb konfigurációt vagy alkatrészcserét is tervezel. Azt, hogy a chipset hűtése mennyire kielégítő, a gőmérsékletekből tudod szntén megállapítani. Ha esetleg nem méri az alaplap a hőmérsékletét(javaslom az Everest nevű programot), akkor a jó öreg manuális módszerrel mérd meg. Egyszóval tapogasd meg a bordát, hogy mennyire meleg. Ha forró akkor nem lenne rossz egy csere. Fontos még hogy a videokari hőmérséklete is rendben legyen. Ha a tiedben nincs hőmérő, szintén a fogdosásos megoldás lehet a célravezető. Ha nem találod jónak a hőmérsékletet, először a jól kiépített házszellőztetést készítsed el, ha még igy sem javul a helyzet akkor jöhetnek a cserehűtők. Ezekre rengeteg lehetőség kínálkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest