- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hali!
Seagate: nagyon sirály, a barátnőm is ilyet vett igaz az övé 7200-es 40Gb-os. Piszok halk (nincs is hangja a folyadékcsapágy miatt), viszont eléggé melegszik. Mobilrackbe tárolva nem tudtam felrakni rá az XP-t!!! De szerintem a seagate most a legkirályabb.
Maxtor:a 8mega cashe-es változat full király!
Fujitsu: Ilyet ne vegyél. A havernak is besz..rt!
IBM: az utóbbi időben elég gagyikat gyártott és már le is állt a vinyók gyártásával, ilyet se vegyél.
Western Digital:elég király, ebből is van 8megás, de drágább mint a maxtor vagy a seagate.
Szerintem seagate.
Ha nem nagyon használod, és naponta nem préselsz rá illetve le róla több 10gigár akkor az 5400-esek jók neked, de ha intenzíve nyomatod az arcát, akkor kell a 7200-es, esetleg egy raid kártyával ia megajándékozhatod a géped (no akkor még kell több vinyó is!).
És ott vannak még a SCSI vinyók is, de azok piszok drágák, de jók (10 000fordulat/perc + 8megás vagy nagyobb cashe!!!!!)
A döntés joga a tied!
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest