- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAJT
tag
-
LukE
veterán
80Gb körüli vinyót rackbe? meg fog sülni
talán valami 5400RPMes, lehetőleg kisebb vincsesztert. Alapból melegek ezek a vinyók, ha dolgoznia is kell, akkor rack lessz a halála
. Esetleg ha túl sok pénzed van, megpróbálhatsz ALUból készül mobilrekkel. Persze hogy az alu tényleg ér-e valamit, azt nem tudom.
-
Peet
senior tag
Hali!
Seagate: nagyon sirály, a barátnőm is ilyet vett igaz az övé 7200-es 40Gb-os. Piszok halk (nincs is hangja a folyadékcsapágy miatt), viszont eléggé melegszik. Mobilrackbe tárolva nem tudtam felrakni rá az XP-t!!! De szerintem a seagate most a legkirályabb.
Maxtor:a 8mega cashe-es változat full király!
Fujitsu: Ilyet ne vegyél. A havernak is besz..rt!
IBM: az utóbbi időben elég gagyikat gyártott és már le is állt a vinyók gyártásával, ilyet se vegyél.
Western Digital:elég király, ebből is van 8megás, de drágább mint a maxtor vagy a seagate.
Szerintem seagate.
Ha nem nagyon használod, és naponta nem préselsz rá illetve le róla több 10gigár akkor az 5400-esek jók neked, de ha intenzíve nyomatod az arcát, akkor kell a 7200-es, esetleg egy raid kártyával ia megajándékozhatod a géped (no akkor még kell több vinyó is!).
És ott vannak még a SCSI vinyók is, de azok piszok drágák, de jók (10 000fordulat/perc + 8megás vagy nagyobb cashe!!!!!)
A döntés joga a tied!
Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest