- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
iwu
addikt
nos hááát izéé, lehet.
nakem volt egy compaq 15 tftm, és ahoz képest is sokkal jobbnak tartom (bár annak a dizájnja:D simán jobb wolt). egy spanomnak samsung 17 tftje van (tipusra nem MléxM) de az drágább is volt, és dvi dugaj sincs rajta, bár az a monitor is dizájnilag bőven veri ezt, de képminőségben nem vettem észre különbséget.
Én egy Lg1710b re hajtottam, de sulinetben senki sem tudta beszerezni, mindenki csak igért, azért lett az acer, csúnya a mocsi, de a képe nekem tökkéletes
Üdw! -
rogers
aktív tag
1. teljesítménynek próbáltam hívni a másodpercenkénti megjeleníthető képek számát. Bár ez alapján nem biztos, hogy érdemes CRT-t és TFT-t összevetni, mert CRTnél a 60Hz még nagyon kevés, mert villódzik a kép, TFTnél pedig ez a csúcs viszont a kép nem villódzik kevesebbtől sem. Aki játékmániás és ezzel együtt FPS mániás azt esetleg zavarhatja, ha ennyi a max teljesítmény, bár én úgy vélem ez bőven elegendő. Ha nem villódzik a kép akkor 30FPS fölött már bármi jó.:)
2. 1024x768: nekem a nagyobb felbontásban már túl aprók az ikonok, betűk a menüben és hasonlók. Játékokban pedig sose megyek 1024x768nál, márcsak azért sem, mert a videókártya nem bírja rendesen...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest