- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
1. teljesítménynek próbáltam hívni a másodpercenkénti megjeleníthető képek számát. Bár ez alapján nem biztos, hogy érdemes CRT-t és TFT-t összevetni, mert CRTnél a 60Hz még nagyon kevés, mert villódzik a kép, TFTnél pedig ez a csúcs viszont a kép nem villódzik kevesebbtől sem. Aki játékmániás és ezzel együtt FPS mániás azt esetleg zavarhatja, ha ennyi a max teljesítmény, bár én úgy vélem ez bőven elegendő. Ha nem villódzik a kép akkor 30FPS fölött már bármi jó.:)
2. 1024x768: nekem a nagyobb felbontásban már túl aprók az ikonok, betűk a menüben és hasonlók. Játékokban pedig sose megyek 1024x768nál, márcsak azért sem, mert a videókártya nem bírja rendesen... -
rogers
aktív tag
Két kérdés:
1. TFT válaszidő. Mivel nem vagyok szakértő ezért csak feltételezem, hogy ez a ''x''ms kvázi a CRT monitorok képfrissítési adatával van vhol köszönőviszonyban?
Ha tehát egy TFT 16ms-os akkor az azt jelenti hogy 1000/16=62.5FPS-t tud megjeleníteni max? Tehát ekvivalens egy 62.5Hz-es CRT teljesítményével?
2. #30 hozzászólás alapján. Én az irodában munkára TFT-t használok, de otthonra sose jutott eszembe, hogy lecseréljem a CRT-t pont a felbontások változtatása miatt. A TFT egy meghatározott felbontásra van tervezve (fixek a pixelek) ezért más üzemmódban használni mindig gáz, mert furcsán torzulhat a kép. Ezt próbálgattam jópár TFT-n. A 17''-ak 1280x1024esek tipikusan, én pedig 1024x768ban szeretem használni. Ezek szerint a legújabb TFTken már vannak jó felbontáskonvertáló módszerek? (ld. függőleges 1 pixel széles vonal teszt ellen...)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest