- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a marketingeseket sokszor, hogy mibe vannak mikor el dobnak jól bejàratott márkaneveket mint Google a Nexust is pl.
Kínaiakon nem lepődök meg, cserélgetik a neveket, ha a csillagok együttállása miatt épp a Pura széria megy majd akkor aztmondják hú de jól tettük…Emlékszek LG-nek is jól sikerült a G1 aztán a G2, el is nevedte az Optimus vonalat, aztán a G-t is elqrták, jött a Velvet meg stb…
a Sony a Z szériával bénázott anno, előtte meg SonyE ARC sorozatot lőtték le.Iphone, MI, Oneplus akik talán következetesen követik a számozást.
Samu Galaxy S követte, az A szériát is végre összerakták hogy tudjuk ki mikori kb,
De majd jönnek a marketingesek és itt is jól szétbarmolnak mindent ismét. -
gt4r4
tag
-
judas13
addikt
Huawei Ascend P6-om volt. A 6,2mm vékonysága mellett az egyik kedvenc telóm volt ever - Android vonalon.
-
gt4r4
tag
Szerettem a huawei-t, p7-től p40 pro ig minden második évben megvettem az újakat... Viszont most oneplus 12 - re mentem át.. Sajnáltam hogy kicsinálták, de mostmár nem bánom a váltást... Szörnyű amit a modell palettával is csinálnak, meg a dizájn is eléggé érdekes lett..
-
pusszycat
nagyúr
Hát nem tudom, a Huawei Puna jobban hangzana.
-
Így biztos jobban fogy majd.
-
doooo
veterán
Olyan igazi, "kínaias" márkanév. Mivel a belső piac a cél, nem is csoda (de attól még elég gáz).
-
janeszgol
félisten
Pura.
......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mármint névleg. A dizájnra és kamerafunkciókra fókuszáló sorozatot ezentúl Huawei Pura-nak hívják majd.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest