Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Pura. ......
-
doooo
veterán
Olyan igazi, "kínaias" márkanév. Mivel a belső piac a cél, nem is csoda (de attól még elég gáz).
-
félisten
Így biztos jobban fogy majd.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pusszycat
nagyúr
Hát nem tudom, a Huawei Puna jobban hangzana.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
gt4r4
tag
Szerettem a huawei-t, p7-től p40 pro ig minden második évben megvettem az újakat... Viszont most oneplus 12 - re mentem át.. Sajnáltam hogy kicsinálták, de mostmár nem bánom a váltást... Szörnyű amit a modell palettával is csinálnak, meg a dizájn is eléggé érdekes lett..
-
judas13
addikt
Huawei Ascend P6-om volt. A 6,2mm vékonysága mellett az egyik kedvenc telóm volt ever - Android vonalon.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
gt4r4
tag
-
senior tag
Nem értem a marketingeseket sokszor, hogy mibe vannak mikor el dobnak jól bejàratott márkaneveket mint Google a Nexust is pl.
Kínaiakon nem lepődök meg, cserélgetik a neveket, ha a csillagok együttállása miatt épp a Pura széria megy majd akkor aztmondják hú de jól tettük…Emlékszek LG-nek is jól sikerült a G1 aztán a G2, el is nevedte az Optimus vonalat, aztán a G-t is elqrták, jött a Velvet meg stb…
a Sony a Z szériával bénázott anno, előtte meg SonyE ARC sorozatot lőtték le.Iphone, MI, Oneplus akik talán következetesen követik a számozást.
Samu Galaxy S követte, az A szériát is végre összerakták hogy tudjuk ki mikori kb,
De majd jönnek a marketingesek és itt is jól szétbarmolnak mindent ismét.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest