- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
djyangce
tag
Elvileg tökéletesen platformfüggetlen. Elvileg... de ott van a jogosultságok kérdése és az azzal való esetleges problémák portoláskor.
De itt nem is a hordozhatóságról van szó, hanem arról, hogy ha valaki tud annyira programozni, hogy PHP-ban fejleszt, akkor miért RedmondOS-t használ, ha a másik oprendszer erre - szerintem - alkalmasabb. Amióta először használtam win2k-t azóta tudom, hogy van IIS. Mégis inkább beújítottam egy használt gépet, hogy azon fussanak a szerveralkalmazások. Azóta pedig dolgoztam olyan helyen, ahol a fejlesztők csak linuxoltak. Gyakorlatilag az Office-on kívül nem volt olyan alkalmazás amit programozói igényesség szintjén ne lehetett volna kiváltani. De lehet, hogy az oprendszerhasználatz is lehet hogy inkább hit kérdése, mint pl MySQL vs. PostgreSQL... -
Kucy
csendes tag
Mondjuk én is egyetértek avval, hogy a webszerverek döntő többsége (már amivel én eddig találkoztam, az mind) Linux + Apache. És ha beállításfüggő dolgokat is használ az ember, akkor az a legcélszerűbb (még akkor is ha otthon is van apache...) azon a szerveren kipróbálni a dolgokat, ahol végleg fenn lesz... Mert hát ha a netszolgáltatódnál van tárhelyed is, te nem mondhatod meg neki, hogy a te egyetlen pici php progid miatt így meg úgy állítsák be a php-t...
Próbálgatni egyébként Yangce is mondta, hogy jó, szerintem is.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest