Hirdetés
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem látok bele a kínai állam működésébe, így nem tudok róla nyilatkozni... A hazai működőképességét se látjuk, csak konteózunk róla... Ahhoz meg nem igazán van energiám.
Szorítkozzunk a készülékre, ha lehet. Ha van hasznos infód , jöhet, de ilyen fb szintet hagyjuk magunk mögött.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
-
Nincs újdonság design szempontjából. Ismétlődni fognak az eddigi trendek. Par eve csiszolták, vékonyították, most újra szögletesebb, de elotte is volt ilyen. Az meg, hogy ki-kit másol, majmol szinte már sokadlagos... Minket lehet jobban 'zavar'... User bemegy, megveszi amit szeretne.
Működjön jól, fotózzon jól, ne fossa össze magát.
Ja meg ne melegedjen.
[ Szerkesztve ]
-
Engem sose érdekelt formailag egy készülék sem. Nekem a fenti kritériumoknak feleljen meg, magamnak veszem, nem a környezetemnek a telefont.
Márka sokadlagos szempont, legyen droid és kész. De mindenkinek más.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szupermacs #31 üzenetére
Sokszor a gyártók saját magukat ismétlik, én ezert sem izgulok ezen.
Nincs új forma már. Volt minden. Lattunk mar mindent. Ha lesz valami huuu de nagy újdonság, majd felkapjuk a fejünket, addig viszont ez van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen