- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
echo001
aktív tag
-
steveetm
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
Ezt így nehéz elmagyarázni. Próbáld ki mindkettőt, és megérted (UHU felrakja mindkettőt alapból, a loginnál lehet választani).
Btw. én tapasztalatból azt ajánlom, hogy azt használd, amit az adott disztrib alapból használ (UHU esetében Gnome). Érezhetően rosszabb a másikat használni. (Tudom, mert pl használtam UHU-nál a Gnome-ot. MDK alapból a KDE-t szereti, de átraktam Gnome-ba. Érezhetően rosszabb volt, mint az UHU-nál. Verzió ugyanaz volt, természetesen) -
S.p.A
tag
Akkor végül mit raktál fel? Kezeli rendesen a SATA-t?
Az nVidia meghajtókat tényleg egyszerű felrakni, igazi windowsos Enter, Enter, Enter, ...
Mondjuk szüksége van kernel-forrásra (talán, vagy csak a kernel-headers-re?), de ha nincs fent és van világháló, akkor letöti magának, ami kell. -
Adi
senior tag
A Plextorod menni fog vele, ez tuti, nekem is ilyen van. :)
PocketPC-s PDA-val nincsen sajnos tapasztalatom, de PalmOS-es kütyüket jól lehet vele szinkronizálni. Erre is van több program, ízlés dolga, hogy mit használsz, a GNOME és a KDE mindegyike hozza a sajátját, de én pl. a JPilotot. -
ptiboy
senior tag
BCDC?
nem eléd a sims DC? te kis mohó, félted a sávszélességed? :DDD)
persze ha elhatároztad magad akkor áldásom!
Driverek-kel, progikkal nemnagyon kell foglalkozni, mert ugyis jó a gyári cd-s
filmeket , zenéket lejácca, jáccani meg ugyse tudsz ugyhogy felesleg a legujjab nvidia driver! ;] -
WN31RD
addikt
A játékoknak elvileg mindegy, hogy milyen linux, csak a megfelelő videókártya driverek fenn legyenek.
Igen, neked az IA32-es driverek kellenek.
Az SATA-nak elvileg mennie kell... de gyorsan rá fogsz jönni, ha mégsem.
Daemon Tools -> CDemu for Linux ([L]http://cdemu.sourceforge.net/[/L])
Vagy: bchunk ([L]http://he.fi/bchunk/[/L]), ezzel ISO formátumra konvertálhatod a bin+cue image-eket.
Az ISO image-eket alapból tudja a Linux mountolni.
Outlook -> Evolution
Vannak más jó email programok is, de ez hasonlít leginkább az Outlookra.
Hardware monitor -> lm-sensors (+ pl. gkrellm)
[Szerkesztve] -
_AnTi_
tag
Hali!
Jó oprendszer az a RedHat 9, de nekem voltak vele gondjaim: A hosszú 'ő' és 'ű' betűket nem annyira díjazza. Ettől eltekintve tényleg faja.
Winamp szerű képződmény és CD-író van mindegyik disztribúcióban asszem, a neve Xmms (Full winamp), és XCD-Roast.
Javaslom egyébként az UHU Linuxot! Fullos magyar fejlesztés, tehát nincsenek fent említett problémái, Debian-ra épül, ha ez elárul valamit. Egyébként olyan multimédia lejátszója van, hogy csuhaj. Nemsokára kijön az 1.1, én azt várom. Javaslom a [L]http://www.uhulinux.hu[/L] weboldalt.
Remélem segíthettem!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- MSI CYBORG 15 A13V
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest