- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
RadHat-ot nem ajánlom, lentebb leírtam miért.
Suse: bár még sosem láttam, de eléggé rámegy a fizetős oldalra, s állítólag eléggé eltér az átlag linux felépítésétől.
Mandrake: régebben biztos ezt ajánlottam volna, de mióta eljátszották azt a cirkuszt a 9.2-es verzióval, enm igazán szimpatikus (cirkusz=eleinte csak azok érték el, akik tagjai a MDK clubnak, amiért természetesen fizetni kell, azt igérték, hogy októberben kijön az ingyenes, ehhez képest november végére lett meg. Láthatóan húzták csak az időt).
Amit még ajánlok, hogy a Sulix-ot tessék messzire kerülni. Elméletileg Knoppix alapokon van, de szerintem inkább sz@r alapokon van :) (komolyra fordítva: borzasztóan rossz a Knoppix-hoz képest).
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest