- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
"tehát a lehallgatást végző kémnek kb fél méterre kell állnia a célszemélytől és utóbbi is össze kell hogy legyen hangolódva az előbbivel
...erre én is költenék milliárdokat
pláne ha a védelem is csak annyiból állna, hogy a vétel zavarásaképpen körül kéne vennem magam gondolkodó emberekkel"
Vazze. Ne legyél már ennyire értetlen. Írtam hogy a kormányok azzal kísérleteztek hogy több ezer kilométer távolságból konkrét, idegen célszemélyeket figyeljenek meg ill derítsenek fel gondolati úton. Ez kicsit több mint fél méter. És szó sem volt kétoldali összehangolódásról. Valamint nem valószínű hogy ha emberek veszik körül akkor az védelmet nyújt. Legalábbis az elképzelések szerint.
Az hogy mennyit sikerült megvalósítaniuk az elképzeléseikből azt csak ők tudják. Hivatalosan semennyit, de ez nem jelent semmit mert ha sikerült akkor sem hoznak ilyen dolgokat nyilvánosságra."véletlenül sem kimondottan a hívőkre
ennyit a telepátiáról"
Ezt benézted mert én sem rájuk gondoltam.Asszem Kecskebűvölők volt a film címe. Én is láttam és igen, szó volt benne ezekről a kísérletekről.
(#19056) llll:
Isten létezése mióta közismert tény? A tények azok amiket bizonyítani lehet."rongyos 1-2 milliócskát azért lecsippenthettek volna a sátánra is"
Honnan tudod, hogy nem tették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest