- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel
tag
válasz
Csaba_20_ #682 üzenetére
Eloszor is koszonom Stol es Csaba a valaszotokat.
Ket dolog:
- A gep mindig pocre indul, sosem indul ujra magatol, es a gephaz szelloztetett. (Majd otthonrol linkelek egy kepet a gep belsejerol) - erre fokepp figyelek.
- A garancia sajnos csak akkor ervenyes ha a tap elkezd jatszadozni...de azonban ha csak esztetikai a dolog, akkor nem fognak jo szemmel nezni ram..(sajnos a bolt ahol vettem nem nagyon szereti betartani a garancia osszes kondiciojat, mondvan hogy ez nekik ''fejfajas''). Viszont ha leall a tap, akkor van ra meg 2.5 evem a 3-bol es automatikusan cserelik.
Kart tehet a gep tobbi komponenseben ha igy futtatom tovabb a gepet? (azota miota eszrevettem, nem kapcsoltam tobbet be). -
Daniel
tag
Sziasztok,
Ma csinaltam nagy takaritast a gepemben es valami furcsat talaltam:
Kicsi barna foltok ket darab molex kapcsolo sarga kabelein.
Valaki latott/hallott ilyenrol? Ha igen, mit jelenthet?
Egy Enermax NoiseTaker 370W - os tapot hasznalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest