Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
De amúgy hogy mérnél le alaplapi feszültségfelvételt hogyha nem szoftverrel?
A táp leadását tudom hogy MM el lelehet mérni 200 as határ közt, de még nem mertem megcsinálni mert félek tőle hogy elronthatom, nem vagyok ampervadász. Valaki már egyszer leírta hogyan kell mérni de elfelejtettem.
-
Skyer
senior tag
Hát, konkrétan egyszer fagyott játék alatt is, aztán lefagyott win telepités alatt is, szinte minden 2. alkalommal, volt hogy else akart a post screen után indulni vagy a windows logo töltésnél nem ment tovább. Láttam hogy a 7 es probálkozik de nem töltött be a win. Volt hogy már a win logo sem jött elő a boot képernyőn, tudod azokból a pöttyökből rakódik össze. 35 reset és egy Sata kábel és némi variálás után sikerült működésre bírnom, és a HDD-m be is beleroncsolt, valami Ultra DMA Crc error count hibát rakott hozzá ami előtte nem volt. Itt untam meg, és bekültem szervizbe. Mielőtt kérdeznéd egy XFX geforce 9300 as alaplap.
-
Mian
aktív tag
értem, hát igazgatni túlságosan nem igazgattam, csak időnként (mondjuk pár hét), ki be kell dugdosni, hogy jó legyen a gép, vagyis hát amit az előbb leírtam, szóval valami pittyeg mintha nem lenne rendesen bedugva, meg nincs kép, aztán kihuzom bedugom és jó...megpróbálom máisk kábellel akkor meglássuk azzal lesz-e ilyen a közeljövőben..
-
-
Balancee
aktív tag
Proci csere elött nem volt "clear cmos"<--(nem tudom mi ez)
Igaz 2 magrol 3magra átállásnál volt gond, de megoldottam. Igazábol ott adja meg magát mikor a vista elkezd betölteni. Olyan mint ha megálna a vinyo. Resetgomb és kezdem elölröl. 2.-3. ra meg feláll a rendszer rendesen.
Viszont a javaslatotokra átnézem a csatlakozásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest