Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
Cseri0058 #19929 üzenetére
5 év az ún. alkatrész-élettartam. De ez sok dolog függvénye. Nem is feltétlenül a kevésbé terhelt táp bírja tovább, sőt. Nekem az Enermax immár 15. évét tapossa, 10 éve kapott egy nagyjavítást, japán elkókra cseréltem benne mindent, meg átforrasztottam, azóta szétszedve sem volt. A CTG nem egy túl acélos táp, cserébe egyszerű, mint a faék, nagyon nincs benne félreméretezve semmi, az ilyen kombináció kifejezetten jó az élettartamnak. Tönkre nem nagyon tesz gépet, nincs ilyen híre, ha baja akar lenni, majd szól róla úgyis.
-
agressiv
addikt
válasz
Cseri0058 #11084 üzenetére
Az a "merkúri" az nem táp, hanem füstgép. Nagyon gyorsan cseréld le, mert tönkrevágja a gépedet.
Ja és a kérdésre válaszolva, igen attól van, hogy a táp gyenge.
dik
Már így is belevertél pár ezrest és nem olyan tápról van szó, amit akár a mostani tanulópénzért el tudnál adni, szóval jobban jársz, ha mihamarabb elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged