- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeKTibor
junior tag
válasz
konci79 #20857 üzenetére
Hát azért az elég vicces hogy nem foglalkoznak vele. Alsó polcos a táp ez tény nem egy prámium szint, de ha egy gyártó azzal hirdeti magát, hogy milyen halk termékei vannak akkor az ilyen nem tudom hogy fér bele.
Nem nagyon hangos (még) de hallható közelről. Ilyen hanggal nekem ház ventit minden gond nélkül visszavettek (14 napon belül vittem vissza, uh nem kellett volna magyarázkodni, de megnézte az átvevő srác küldte rögtön garira). Lehet tényleg érdemesebb lenne a kiskert és a beszállítót kihagyva a gyártóhoz küldeni; de az egyrészt +költség ami ezen az árszinten nem biztos, h megéri + sztem lassabb is. Csak akkor meg a kisker garancia minek van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest