- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az is látszik szerintem, hogy alkatrészről alkatrészre ment az egész, nem hiszem, hogy azt a tápot valaki meg tudná csinálni.
Pedig 'csak' a készenléti kör kondijait kell kicserélni (primer, szekunder), meg a készenlét szekunderen egy-két kisebb alkatrészt a visszacsatoló ágban.
Ja, meg lemosni a kormot.
-
moha21
veterán
"1996. január 1-tôl már csak a 400/230 V-os készülékeket szabad forgalomba hozni. Tartalmazza továbbá, hogy 2003. január 1-jétôl a hálózati feszültség névleges értéke 230 V kell, hogy legyen."
de van mavir.hu-n vagy EOn-on vagy akarhol MVM honlapon elerheto doc, de lusta voltam végigkeresni 1000 oldal pdf-et..
(#9184) Petzval : Mondom az, hogy szar a lakás hálózata az egyéni szociális probléma.
No rámértem itt 231-et mutat.
-
moha21
veterán
-
mr_ricsi
veterán
"a készenléti 5 V megszakad, majd amikor újra van, akkor kapcsolódik be "magától" a gép. Mit lehet ilyenkor tenni?"
Az alaplap biosában beállítani, hogy áramszünet után ne induljon újra.
Ezzel a problémát nem oldottad meg, mert szerintem sem normális, ha akárcsak néhány mp-re is, de elmegy az 5Vsb.
-
Zolix64
tag
-
Chp
őstag
Működik!
Viszont VALÓBAN tuningolok, és nem szeretnék lemondani róla. Mi lehet akkor a baj? A CPU-ban keresendő a hiba? (2-3 hete vagyok túl egy LC-Power táphalálon) Esetleg károsodhattak a tranzisztorok? A régi lapom egy GA-P31-DS3L volt, semmi hasonló nem volt, és még a 4GHz-is megvolt vele! Félek dagradálódott a proci...
-
Mian
aktív tag
hát lehet, nem tudom, mire gondolsz?
catalystot minden hónapban frissítem, lehet meg kéne próbálni újra mondjuk a 9.9el
...azért kezdtem el frissítgetni amúgy, mert egy ideig teljesen jó volt a 9.9, meg voltam elégedve, de egyszer csak a call of duty 4el valami problémája akadt, aztán frissítettem egy catalystot és újra jó lett, már nem emlékszem mi volt pontosan a probléma, azóta mindig frissítek.. -
14adam
addikt
nyilván ha már szét van kapva a táp akkor érdemes az összes kondit kicserélni. De csakis nagy teljesítményű és jó minőségű pákával érdemes nekiállni. Mert a nyák lyukgalvános,az-az több réteg nyákból épül fel. Egy weller ws51-el neki se tudtam állni maximális hőfokon se
De minden tápnál más. Meg kell nézni a schottky diódák elhelyezkedését.Az alapján belehet határolni,hogy hol megy a 3,3v 5v,12. Itt a két jobb szélső a 12v a bal meg az 5v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Metal topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest