- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Köszönöm a választ.
Nehezen tudom elképzelni, ugyanis, ha megy a gép, és véletlen bármi érintkezési probléma lenne, akkor egyből lemenne készenléti állapotba. Most is, ha megnyomnám, egyből aktivizálódni akarna az "AI Nap". Másfelől, szvsz a készenléti 5V-s ág nem szakadhatna meg. -
peti_s
addikt
Köszönöm a segítséget, az összeset nem akarom cserélni, akkor kinyomozom melyik mihez tartozik.
A forrasztópáka megvan, csak sajnos olyan magas hőfokon kell használom tápforrasztásnál, amitől olyan szaga lesz hogy 1 hét után is érződik.
De, egy Samsung monitor PCB lapjánál nincs rosszabb.
-
Hachier
csendes tag
Visszacseréltem. Első két próbálkozásra ugyanaz. Aztán kikötöttem a DVD írót, és kikapcsoltam BIOS-ban a proci AM2 boostját. Így most momentán nem fagy ki, igaz, komoly game-t nem indítottam, egy WoW-val beértem a tesztelést.
Nem elég, hogy röhejesen kicsi FPS-st kapok a GPU-tól (20-24 a 70 helyett), de a hang kissé torz. Ha nem játszom, csak egy Winampot indítok, az is torz. Szerintetek mi a manó lehet ez? Lehet, hogy nem a tápban van a gubanc, de akkor hol?
-
utgyuru
aktív tag
-
Kalam
csendes tag
Gaba tap volt, tudom hogy rossz de ezt adtak a gephez.S tényleg elszált,mert ma vettem egy
Chieftec GPS-400AA-101A tápot.be raktam a gépbe és azzal minden mükszik faszán.Hál istennek az alaplapomat ugy nézz ki nem vitte magával a régi tápom.De legalább megtanultam olcso no name tápot soha többé ne vegyek. -
tibz03
őstag
Épp a napokban cseréltem VGA-t, és most két alaplap is van itt, mikor melyik megy, mindkettővel produkálja a táp a ciripelést. Kicsit több mint 1 éves a táp, ha jól emlékszem, talán eleinte nem ciripelt, bár nem mernék rá megesküdni, az viszont biztos, hogy már hónapokkal ezelőtt észrevettem ezt a ciripelést.
A lakkozást hogy kell csinálni? Szerzek egy akármilyen körömlakkot, és lekenem a tekercset, amelyikből - szerintem - a hang jön?
-
Teasüti
nagyúr
RAM-ok? Csináljak egy RAM tesztet? Másik VGA már nincs meg. De azzal nem kékhalálozott, pedig elvben nagyobb a fogyasztása.
szerk: mondjuk ez életem első Ati kártyája, szal driver az véletlenül sem lehet probléma?
Mintha olyat pletykáltak volna, h nv driverek jobbak. Már minden hülyeségre gondolok... -
Andrissimo
csendes tag
jah hogy benne a gépben értitek..értem már..okés meg leszz,most egy gagyi mérőműszeren van a komolyabbik,Metex 3850d sajnos javitoban,proci csere lessz benne.Visszajön a javitásból és beszámolok,köszönöm.Én már csakis a táphibában hiszek ugyanis valoban mindent kicseréltem már a Pc-ben..A házat nem ,bocsi
Még eggyet nem probáltam,az viszont a feszültségstabilizált elosztó a dugaljba,de szerintem annak minimális az esélye.Vagy annyira érzékeny lehet rá a Corsair?Ilyen jellegű tapasztalata van valakinek? -
Fooler89
őstag
Az a bajom, hogy annyira nem írta le körülményesen és így benéztem.
Most rájöttem, hogy a 20pines csatlakozón kéne a zöldet és a feketét összeérinteni, de akkor se fogom tudni lemérni a 12v meg az 5v-ot, mert nincs multiméterem.
Mivel érintsem össze? Húzzam ki a két kábelt és érintsem össze?
-
magyar777
tag
Hőmérsékletek:
alaplap: 36 fok
CPU: 38 fok
VGA: 44 fokezt a konfigurációt hajtja:
-CPU típusa AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
-Alaplap neve Asus A8N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR1)
-Videokártya NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)
-Lemezes meghajtó WDC WD2000JS-00MHB0
-Memória 1x1GB DDR 400
2x512MB DDR 400 -
attiati
veterán
És ha tápot cserélnék, akkor újra kell kábelezni az egészet? Vagy látom, hogy a táphoz bevezet egy kábelcsomó, és annak a végén van egy csatlakozó, és csak azt kell rádugni az új tápra?
tök hülye vagyok hozzá
És még annyi, hogy hogy lehet kiszámolni egy gépnek a tápigényét? (adatlapomra beírom a komplett konfigomat)
-
-
Mariann294
őstag
Nem a táppal volt gond hanem a cpu-val.Tulmelegedés és ezért kapcsolt ki a gép...
Köszi a választ
Ja és még valami.Azelőtt ha kikapcsoltam a gépet (nem a piros gombal hanem simán) akkor is világitott a kék led a tápon,de most csak akkor kezd világitani amikor bekapcsolom..wtf? -
commanDOS
senior tag
Valószínűsíthető. Épp most kapartam elő a porréteg alól egy jól elrejtett kondi erdőt, hát pár elkó szépen ledobta a ruháját
Konkrétan 3db, aminek egy az egyben eltűnt a külseje!!!
Viszont a biztosíték ép... Érdekesen méretezték.Kicserélhetném, v.meddig bírná is, de ilyen fetet szerintem nem is kapni., és mivel nincs adatlapja nem tudom mivel lehetne helyettesíteni, szóval kuka.
-
mattheus
őstag
Változnak a dolgok rendesen.
Anno mikor megvettem (úgy 3 éve) még nagyon de nagyon dícsérték (nem volt olcsó ~23E). Jelenleg is ez a táp van a gépemben (aláírásomban megtalálható). Most fogom lecserélni egy Corsair HX520-ra vagy egy Cooler Master Silent Pro 500-ra, de nem tudom, hogy mennyire jó választás......És a jelenlegi NorthQ tápegységem kerül ebbe a konfigba, ahol ez a matuzsálem Acorp működik -
canniball
nagyúr
Na de ha leadná akkor működne rendesen, nem?
jaja1981 kolléga javaslatára megnéztem a két 24 pines tápcsati színkiosztását: egy-két helyen eltér, de mivel más típusú tápokról van szó (a régi "mezei" ATX, ez pedig mITX-hez való, nem tudom mi a pontos neve) nem tudom össze lehet-e hasonlítani egyáltalán.
-
DEV_NULL
őstag
Köszi a választ!
Tudnál valami konkrét ventit mondani mert én az AC és Noctua termékeit favorizálom de ezek a legerősebbek:
AF 12025 PWM 56,3cfm
NF-S12B FLX itt m3/h-ban megadva, átszámolva 58,9Cfm
Az általad írt értéket viszont nemigen közelítik meg. Valóban kevés lenne egy tápba ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest