- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destry
csendes tag
" ui.: Rákapcsolhatom a VGA-t egy másik tápegységre? Csak pár 3D-Mark erejére lenne így. "
Léteznek kiegészitő tápegységek,amit direkt VGA hoz találtak ki. Ha nem akarsz feltétlenül sokszáz wattos (500-600,stb) tápot a gépbe, akkor ez ideális megoldás lehet. 5.25 ös helyre kell beépiteni.
Példaként:http://prohardver.hu/teszt/fsp_boosterx_3_kulon_tap_a_vga-nak/nyomtatobarat/teljes.html
Egyik ismerősömnek van egy vadi új eladó, ha jól emlékszem pont a cikkben szereplő darab, azt hiszem 10 ért akarja adni. Ha érdekel megkérdem.
-
atesss
addikt
Elvileg rá lehet kapcsolni egy másik tápra, bár VGA-t nem biztos.
Nekem anno a HDD-ket és az ODD-ket egy másik tápra kötve ment a kéttápos megoldás.
Azokból (+ventikből) neked mennyi van ?MOD:
A PH teszt [link] alapján az egyik 12V-os ág (valószinűleg a proci ága) 14A-t bír, a másik 15A-t.
A 14A nagyon erős négymagos tuning esetén tényleg kevés lehet.
Mindjárt átnézem a konfigodat (látom az adatlapon fent van szerencsére).Illetve a proci leterhelésekor kapcsol le, vagy a VGA-nál ?
-
devpernull
tag
Nekem Chieftec GPS-400AA van, velem is előfordult már, hogy amikor 2 dvd, 3 hdd és az x1950 mellett fel volt húzva a Prescott proci 3,6-ra, lekapcsolt a gép. Pedig a processzor nem melegedett túl, 56 fokos volt. Szerintem a tápban lehet valami beépített hővédelem a túlterhelés ellen. Kicsit túl lassúra és halkra tervezték a ventijét, ez mostanában általános. De legalább terheléskor felpörgethetné, nálam 980 rpm alapon, max 1500-ig megy fel, nem sok, viszont halk!
Mióta rámentem a csendes gépre, csak 1 hdd és 1 dvd van a gépben, azóta nem volt ilyen esetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest