- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
andrade #12721 üzenetére
"És azt rajtam kívül senki nem mondta a kérdezőnek hogy terhelje a tápot ha indítani akarja."
Mert a táp vagy igényli a minimális terhelést, vagy nem. És ez csak akkor derül ki, amikor kipróbálja."A tápban már van egy ventillátor ami terhelés egy másik 0,3A-es meg HDD-t említettem az már terhelés"
Hazudsz, ugyanis nem ventit és HDD-t írtál, hanem ventit vagy HDD-t.Hidegen indítva a belső venti 4,5-5V-ot kap, és fogyaszt úgy 50mA-t. És a belső venti fogyasztása eleve nem számít bele a minimálterhelésbe.
Ami egyébként az ATX szabványban is benne van: -
agressiv
addikt
válasz
andrade #12721 üzenetére
Az nagy lóf@sz, nem terhelés. Éppen egy órája aksztottam rá egy 250-es FSP tápra (HEN
) 5V-ra 2.5A-t 12V-ra 6A-t és bírta. Beraktam a gépembe és windows betöltés közben újraindult, majd egyre gyakrabban, szóval még az is kevés volt.
És azt rajtam kívül senki nem mondta a kérdezőnek hogy terhelje a tápot ha indítani akarja.
Azért nem mondtam én legalábbis, mert a te marhaságaiddal voltam elfoglalva és ha azt mondom neki, hogy tegyen rá 2Ohm terhelést nagy teljesítményű ellenállásokból szerinted tudná, hogy mi a francról beszélek? Gondolod, hogy csak úgy előrántaná a farzsebéből az ellenállásokat?
Feltételezem mindjárt mondod, hogy autóizó biztos van háznál, mert gyakran elsütik ezt a poént is csak az a gáz, hogy hideg állapotban erősen rövidzárat mutat egy izzó és egy táp nem tudja felizzítani, mert lekapcsol a túláram miatt, tehát az sem működik.
Ez nem az a szakma amit a sufniból kikukázott felszereléssel lehet űzni. Megfelelő felszerelés nélkül senki sem fogja tudni otthon a tápját korrekt módon tesztelni, pláne nem javítani.
Amit te akarsz mindíg, az a hobbielektronika, de az egymásik fórum és ott jobb helyed lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged