Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Mindennek ez a titka
Ha nekem pénzt hozna a fotózás, akkor lehet eredetit vennék de lehet úgy mint sokan mások belekezdenék az YN vakukkal, legutóbbi két esküvőn is ahol voltam YN vakukkal dolgoztak, az egyik egy mezei 560-as volt a legelső szériás, több százat villantott gond nélkül pedig az nem is mai darab, össze is volt neki karcolva minden irányból tehát nem is mai beszerzés.Első vakunak ugyanakkor az 500EX egész jó darab, van benne TTL, HSS, kulcsszáma is 53-as ami félúton van a canon 430 és 580 között a mérete ellenben a kisebbiké. Árban vicc kategória, egy kitobit adnak ennyiért max

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nekem pénzt hozna a fotózás, akkor lehet eredetit vennék de lehet úgy mint sokan mások belekezdenék az YN vakukkal, legutóbbi két esküvőn is ahol voltam YN vakukkal dolgoztak, az egyik egy mezei 560-as volt a legelső szériás, több százat villantott gond nélkül pedig az nem is mai darab, össze is volt neki karcolva minden irányból tehát nem is mai beszerzés.