- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sony Xperia XA okostelefonom. Akit érdekel írjon bátran! További részletek a hírdetésben.
Üdv.: Aszti
-
radamsky
senior tag
van pár lomom, hátha valakit érdekel
2 db 500 gb samsung winyo
1 db 1 tb seagete winyo hd103sjsentinel 100/100-at ir
van még ezt jo lenne egybe menne
alaplap ma68g-ds3h
amd II x2 260
2 gb DDR2 memoriavan egy eladó zongorám is jelképes összegért.. arra perfekt hogy valaki gyakoroljon, megtanuljon zongorázni, igazi zongora.. annyi hogy pedál nincs hozzá, de mondom jelképes összegért adom, én gyerkőcöm már túllépet rajta
mindegyik működőképes... kB 2 hét múlva érek haza.. akkor tudom átadni őket
ami kérdésem lenne, Vácon hol a túróba lehet venni 8" tabletre (wayteq) valami védőfóliát, nem baj ha univerzális vágni kell, de hogy nem találtam sehol azért elszomorít
-
horush
addikt
Sziasztok, egy ilyen Lacoste Straightset 3 sötétkék, 43-as cipő érdekel valakit? Office-tól rendeltem online, 1-szer volt rajtam, szóval pont olyan, mint az új, de sajnos kicsi rám. Próbáltam elállni az üzlettől, de nem vették vissza arra hivatkozva, hogy használtam utcán is (igen, kb. 1 órát..). A bolti ára jelenleg 36k, én 15.000Ft-ért megválnék tőle, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
szerk.: Elkelt.
[ Szerkesztve ]
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakinek aktuális: Új gyerek ülés autóba - Britax Römer First Class Plus 0-18 kg.
Bolti ára1 Bolti ára2Ár 56000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
johniee
senior tag
Kishibás Sony Z1 Compact eladó [link]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
MODERÁTOR
-
arkone
aktív tag
válasz Intruder2k5 #3890 üzenetére
Jól mondta az ismerősöd, Lehár Ferenc, Deákvári főtér végig fel volt túrva (utóbbi a lépcsőházak között).
Én elmű-s korlátokat láttam. De nem kérdeztem őket. Érdekel? Megkérdezzem?
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #3887 üzenetére
Szia, vasárnap jártam mindkét úton, a Deákvári főút sehol nem volt felásva emlékeim szerint, a
TemetőNaszály út pedig csak egy kis részen, az építkezés mellett, gondolom azzal összefüggésben, de a közlekedést ott sem zavarja, elfér még így is 2 autó.[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Nincs valakinek egy elfekvoben levo fel férfi kerekparja eladasra? Állomásra járós bicot szeretnék venni, max 8k-ig.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy Vác Deákváron ki és miért ásott fel mostanában több utat is? Állítólag többek közt a Deákvári főút, és a Temető út is végig van ásva. Bár én nem jártam arra mostanság, de ismerős kérdezte, hogy nem tudok-e róla valamit...
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Thule Liberty 700 síbox-tetőbox eladó, eredeti kulccsal és házi rögzítőkkel 30e.Használt de hibátlan. Vácon vagyok.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valakinek nagyon áron alul érdekelne egy Eachine E30-as drón?
Ez egy Syma X5C klón, itt található róla videó: Katt
Új ára 10 000 Ft felett volt Kínából, én 5000 Ft-ért megválnék tőle és még házhoz is viszem hétvégén.
(kamera nélküli verzió)[ Szerkesztve ]
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
14"-os kijelzőt keresek egy Lenovo E431-hez. Az enyém sajnos berepedt. Ha van valakinek elfekvőben 14" kijelzője lenovo laptophoz akkor írjon bátran!
Köszi
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. 320 Gb-s notebook merevlemezt keresek. Vácon vagy környékén.
-
Vasinger!
nagyúr
-
axlfsi
veterán
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Vasinger!
nagyúr
Eladó lenne pár dolgom, hátha érdekel valakit
Új Shimano SPD pedál, nyeregcső és fényvisszaverő szalag
Ezen kívül lenne még egy vezeték nélküli Apple billentyűzet, ventilátor szabályozó, vezetékes Logi billentyűzet és rengeteg újratölthető AA akksi is, töltővel.
-
kiskakas
senior tag
ugyanitt eladó egy teljesen új, fóliás, dobozos, eustockos, magyargaris Xiaomi Redmi 4A Pro (2g/32g b20) telefon, 36e ftért + Ipaky 1 hónapot használt merev tok +1e. (A telefont egy gariztatás után kaptam, de ahogy írtam, új készülék teljesen!)
-
kiskakas
senior tag
low profile vgat keresek,valakinek?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Sony laptophoz van egy 120 wattos töltőm és egy dokkolóm. Akit érdekel írjon bátran!
-
RockBady
csendes tag
Pioneer PD-S507 minosegi studio cd dac lejatszo optikai kimenettel ELADO. Philips Cd Dac lejatszo Rca kimenettel is elado.
-
paduc
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e véletlenül valakinek egy 1155-ös procija kölcsön?
Vácon vagy nagyon a közelről, 1-2 órára, vagy egy napra. Próbára kellene, nem kérném ingyen, biztos megegyezünk.
Köszi szépen. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Nincs valakinek a fiók mélyén 1db 2GB-os DDR3 RAM-ja?
Sebesség, márka mindegy. Vácon kéne, max. 2000-et tudok ajánlani érte.
Köszi, T. -
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
-
kiskakas
senior tag
ugyanitt,xbox360 kontrollert keresek 👌
A lumia 640 elkelt!
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Továbbra is eladó a 2 monitor, illetve a független, nagyon szép állapotú, dualsim-es Lumia 640!
(első tulaj vagyok,gyári doboz, bontatlan töltő, számlák, papírok,stb,win10 van rajta)Ára 16k, helyben van Vácon, alku nincs!
Eladó továbbá egy Behringer Eurorack MX602M keverő, kb karcmentes állapotban, minimál használattal, gyári adapterrel, egyetlen baja,hogy az egyik oldala minimálisan halkabb,de balance-al korrigálható. Sztem ki kellene takarítani a potikat, csatlakozókat,de nem értek hozzá, nem is használom.
Ára 7k a balance probléma miatt, Vácon van, alku nincs!
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Pár napon belül eladó lenne egy Microsoft Lumia 640 dual sim (független) telefon, gyári dobozában,bontatlan töltővel, első naptól fóliával, szilikon tokkal. (egyik sarkán van egy 1mm-es lepattanása a gyári műanyag háznak,de a tokban ez láthatatlan). Win 10 fut rajta, épp ma jött ki a legfrissebb verzió rá. Ára 17e ft.
Illetve eladó 2db Samsung 17" TFT monitor, D-SUB bemenettel, (Syncmaster 723N és 740N, lényegében uazok.) Árat mondjatok rá...
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne egy 8 Ohm-os ellenállásra! Ha lenne kérlek írj egy üzit!
Köszi!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
RockBady
csendes tag
Sziasztok van pár dolgom ami eladó ha érdekel irjatok privátba .
PHILIPS MCM166 MIKRO HIFI
8 000 FtToshiba Laptop Satellite L300-110 Rossz kijelzővel
12 000 FtLG DVX382H DVD-lejátszó
5 000 FtBOSCHMANN HANGFALLPÁR + SHARP HIFI ERŐSÍTŐ
9 000 FtPANASONIC DVD LEJATSZÓ
4 000 FtTP-LINK TL-SF1016D Switch
5 000 FtXBOX 360 250 GB + JÁRÉKOK! + KÉT KONTROLLER
35 000 FtSaitek Travel Chess Utazó Sakk készlet!
1 Ft[ Szerkesztve ]
-
EyEsOnU
tag
Sziasztok,
Helyben eladó holmik: -
horush
addikt
Sziasztok, egy dobfelszerelés érdekel valaki?
-
supercow
őstag
Sziasztok, van egy Ergotron 3 monitoros állványom eladó.
-
ruti
Közösségépítő
Csinos számítógépasztal érdekel valakit?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
johniee
senior tag
2db Kingmax DDR2-800MHz 1GB-os(asztali gépbe való) ram nálam van eladó
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
1150-es foglalatra keresek toronyűtőt 92mm-es ventillátorral. CM, LC Power stb... Ha van valakinek eladó akkor írjon bátran. (max. 4-5 ezer Ft-t szánnék rá)Üdv.: Aszti
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Van pár eladó termékem eléggé jó áron, nézzetek be hirdetéseimbe. -
nagyúr
-
EyEsOnU
tag
Hello,
hátha érdekel valakit helyben:[Sapphire HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5]
-
aszti93
aktív tag
-
Winchester95
őstag
Eladó pár darab külső SSD jó áron bontatlanul továbbá bontatlan PS4 SLIM 1TB +1JOY!
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek egy tutttti bontatlan Logitech gamer egér? G Pro
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Keresek eladó 120GB-s SSD-t és 1x8GB vagy 2x4GB DDR3-as memóriát (1600vagy 1866 mhz).
Ha valakinek van eladósorban bármelyik tétel akkor nehabozzon irni
-
supercow
őstag
válasz Winchester95 #3843 üzenetére
hol van a hirdetésed?
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Hardverek, PS4 játék eladó!
Lásd hirdetésemet! -
tome0001
senior tag
Sziasztok. Vácon nincs valakinek egy 8Gb-os Micro SD kártyája jelképes összegért cserébe a hétvégén? Tudom hogy a Realsys-be van 2000ért de ha lenne helyben, hétvégén, olcsóbban, annak jobban örülnék. Köszi előre is.
-
Madmax81
aktív tag
Érdekel valakit egy Panda Internet Security Kód , az eredeti ár feléért
[ Szerkesztve ]
1956-2010 07.22 Varga László
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Van egy 30%-os dolce gusto honlapra jogosító kuponom.
Nem akar valaki beszállni a rendelésbe 7 dobozzal? Úgy ingyen lenne a szállítás!
Akkor csak 68 ft-ra jönne ki egy kapszula. Vácon belül házhoz vinném a megrendelést
üdv, T.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valakinek egy vadi új brutál high-end gamer egér?
Logitech G ProEsetleg egy bontatlan kapszulás kévéhőző ajándék teával?
Tchibo Cafissimo PURE RedEsetleg egy kontroller iPhoneh-hoz?
Logitech Powershell -
Teejay83
tag
Sziasztok
hátha érdekel valakit..EGLO KALUNGA MENNYEZETI FÜGGESZTÉK ÚJ MÉLYEN ÁR ALATT -65% KEDVEZMÉNY
Eglo Kalunga mennyezeti függeszték 91283
Teljesen Új! A lámpabura fóliás,mindene sértetlen csak a fénykép miatt lett kibontva. Nálunk sajnos nem fér el.
Anyaga: fém, textil
Szín: fehér
A csomag tartalmazza az izzót: Nem
Gyártó: Eglo
Magasság 1100 mm
Átmérő 280 mm
Foglalat E27Bolti ára 15-16 eFt!
Minőségi termék,elegáns és modern dísze lehet lakásának.http://www.lampak.hu/eglo-91283-kalunga-fuggesztek-1xe27-60w.html
5500 FT
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
BSOD
senior tag
A szerelő azt mondta ~3m-es árboccal lehetne, mert a gerincről - ahonnan nézte - fák takarásában vagyok. Onnan nem látszott ez a lyuk. Villámhárítót (vonzót) meg nem tennék a házra.
Megpróbáljuk, ha jobb az idő...Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
arkone
aktív tag
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
250 vagy 320Gb-s 7200rpm-es laptop HDD-t keresek!! Ha van valakine eladó és hibátlan is akkor irjon bátran!
-
BSOD
senior tag
Sziasztok!
Keresem azt a internetszolgáltatót Vácon akihez a VCSLNRRB4..., ZOLDHAZNRRB2..., polus5g... ssid-k valamelyike tartozik. (Nem Digitalvac/kabelfix vagy Ace telecom, ők már voltak nálam felmérni, sikertelenül). Ezekből az "előtagokból" több is van különböző sorszámmal városszerte, "ipari" 5gHz hw van alattuk, ebből arra következtetek, hogy szolgáltatóé.
Előfizetésre lenne szükségem.Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
Armahun
addikt
-
supercow
őstag
Hogy bírtátok a hétvégi hideget? Itt nálam a Buki tónál volt -19 ablak és redőny között mérve.
-
Teejay83
tag
hello
Eladó fényképező:
Sony CyberShot DSC-W810 20Mpx Újszerű Mélyen Ár alatt Ajándék Tripod állványDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Jobb minőségű HDMI 2.0 kábelt keresek megvételre. 0,6-1 méter hosszúságban!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
kiskakas
senior tag
Eladó lenne egy Samsung HD204UI 2TB hdd, 100%-os, nas-ban használt, összesen 212 indulás/leállás, 1624 nap működési idővel 13k, Vácon.
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
supercow
őstag
Jó előre .. mindenkinek Kellemes Ünnepeket és BUÉK!
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek karácsonyra egy bontatlan kávégép?
-
Bludz23
csendes tag
Sziasztok valakinek nincsen 8-pines táp kábele??
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek karácsonyra, vagy csak úgy egy minőségi üzleti laptop? Dell Latitude E6430
Esetleg egy kontroller iPhone-hoz? Logitech Powershell
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Fekete házhoz keresek 2db 5,25"-os előlapi takarót és 1db fekete elejű floppy meghajtót. Ha netalántán valakinek akadna ilyen Dunakeszin vagy környékén akkor szóljon bátran.
-
Hosssszu
őstag
válasz DroiDMester #3813 üzenetére
Vissza is.
-
nagyúr
-
Hosssszu
őstag
-
kiskakas
senior tag
10k-ért eladó komplett gép!
gigabyte ga-8i945p-g alaplap
intel p4 630 - 3ghz proci
40g sata hdd
geforce 6600gt pci-e
4g ddr2 ram
torony haz, dvd iro.. -
keke69
őstag
Sziasztok!
Autó váltás miatt felnire szerelt téligumik eladóak! Renault twingon voltak. 155/70/R13
Valamint
Bontott kapuSoha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
CragON
aktív tag
Sziasztok,
elromlott a porszívóm. (elindul,de leáll,majd megint bekapcsol... alacsony fordulatszámon megy folyamatosan. belül szikrázik. )
Tudtok megbízható szerelő aki meg tudná csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Tudtok Vácon olyan helyet ahol vállalnak nyomtató toner töltést?
Köszönöm!Levi
-
kiskakas
senior tag
-
Armahun
addikt
Srácok, Rád és Vác között találtam egy lakáskulcsot távirányítóval.
Ha tudtok valakiről aki elhagyta, valszeg a kocsi tetején maradt neki, és megmondja, hogy mi volt még rajta az keressen.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
tome0001
senior tag
Van egy ilyenem eladó: PHILIPS SAECO HD8423/19 POEMIA KÁVÉFŐZŐ GARANCIÁVAL
-
Levi123
senior tag
válasz Armahun #3801 üzenetére
Szia, a youtube-n van több videó ami alapján szerintem könnyen megoldhatod otthon. Csak írd be a keresőbe, hogy "sim to nano".
Múlt héten cseréltettem én is a kártyát a tmobilban, ahol univerzális sim-et adtak azaz azt a méretet törtem ki ami nekem kell - volt sim, micro sim, nano sim.
[ Szerkesztve ]
Levi
-
Armahun
addikt
Blue mobilnak sajnos nincs nano sime, és nem szívesen mennék be egyik szolgáltatóhoz sem egy másik kártyájával.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest