- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Bocs lejárt a szerkesztési idő...
Szerintetetek ez reális??: FTP FALI KÁBEL CAT6E
Kicsit olcsónak találom...
-
HIJ
őstag
Köszönöm a részletes összefoglalót! Most gyorsan megnéztem a rendelést, amit anno leadtam és elvileg fali kábel lett véve. Ezt majd leellenőrzöm, mint ahogy az aljzat is cat5e -s. Arra gondolok, hogy a kábel olyan gyenge, hogy behúzáskor elvékonyodott és ez okozza a hibát. A teszter szerint jó mind a 8 érintkezés, de gigabiten mégis bizonytalan a kapcsolat, pedig külön kábelcsatornában megy az áramtól, igaz mellette...
Szóval szerintem a kábel cserét ígyis úgyis megcsinálom, csak az a kérdés hogy milyenre. Itt a kérdésem az lett volna, hogy valakinek van e gyakorlati tapasztalata egy vagy több bizonyos kábellel és az melyik lenne...
A Cat6 ezek szerint még nem tudja a 10 gigás sebességet? Azthittem pedig már alsó hangon igen... -
HIJ
őstag
Helló!
Szeretnék kérni egy kis tanácsot CAT6 kábel beszerezése ügyében. Eléggé nagy a szórás árban (~18k-60k) a kábelek között, ezért kérném a segítségetek, hogy van e ajánlott típus ebből?
KB 5 éve húztam be az akkor vásárolt házamba Cat5e -s kábeleket, de ezek szerint nem valami jó minőségűt sikerülét, mert azóta is állandó problémákkal küszködöm. Arra jutottam, hogy festéskor kicserélném jó minősígű, már cat6 -os káberlre, de nem szeretnék megint abba a hibába esni, hogy rossz minőségűt húzok be...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest