- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Én keystone-al és keystone wall plate-el oldottam meg, de eléggé ki kellett mérni a vezetéket, ami összeköti a kettőt. Erre a célra jobb UTP-t használni S/FTP helyett, az jobban hajlik és több tered marad dolgozni. Itthon nem tudom, hogy kapható e bármi ilyesmi, én külföldről rendeltem a wall plate-et.
A projekt végére nekem az jött le, hogy jobb lett volna valami kábelcsatornával elfedni az egészet, és simán átfúrni ahelyett, hogy fali aljzatot teszek fel. Vagy legalább az egyik oldalát úgy lett volna érdemes megoldani. Talán. Azért az én helyzetem komplexebb volt, mert koaxtól elkezdve mindent is átvittem és 4 csati volt a fali aljzaton.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest