-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Ja azt hittem ez nem kérdés. Ha fent 2 végpont kell, akkor vagy eleve 2 kábelt viszel fel, vagy 1 kábelt és fent rákötsz egy switchet.
smallmer: Draka kábelek jók, itt is. De cat6a-nál szerintem árnyékoltat vegyél. Nem is tudom, hogy abból van-e árnyékolatlan.
-
hegegabi80
addikt
Szerintem ebben a topikban megadják a többi instrukciót mit hová köss.
De a lényeg, fentre az emeltre kell egy switch (elosztó), vagy Access Pont egy másik routerrel. így ez az eszköz tudja tovább osztani a netet az emeleten is. Tehát az emeleten is tudsz több eszközt is rácsatlakoztatni. Ha kell a wifi fentre is, akkor mindenképp kell egy wifis router. -
Protezis
őstag
Egyik opció, hogy kell egy keystone jack, amit rászerelsz a fali kábelre és bepattintod egy megfelelő fali aljzatba. A másik, hogy eleve a fali aljzatba tudod bekötni direktben a kábelt.
Előbbi esetben ajánlom a toolless keystone jacket. Itt oda kell figyelni, hogy milyen category, árnyékolt-e. A fali aljzat így csak egy műanyag doboz + keret.
Második esetben egybe van építve, talán kevésbé kényelmes szerelni (ilyet nem használtam még).
Példák:
https://www.newnetwork.hu/solarix-szimpla-sullyesztett-aljzat-keystone-betetekhez-feher
https://www.newnetwork.hu/solarix-cat5e-arnyekolt-keystone-csatlakozo-betet-szerszam-nelkul-szerelheto
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest