- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
válasz
Mr Dini #4112 üzenetére
Kedves Mr Dini, kedves Kekmen,
köszönöm a válaszokat. Nem dedikált szervert keresek, jó a shared is. Otthon még Magyarországon volt egy NAS-om a 1-1,5TB tartalommal, és egy sima 200/100-as netem. Így minden hónapban sikerült Elite rangot kapnom az egyik népszerű magyar oldalon. Nekem ez elég, nem hajszolom a TB-okat, így is van 46.
Itteni vidéki viszonyoknál egyrészt örülhetsz, ha van 50-es DSL neted, másrészt ezt a minimálisat nem erre akarom fordítani. És jobb lenne, ha nem Németországban lenne a szerver, mert itt a feltöltés nem örömteli dolog, így SFTP és HTTPS hozzáférés kell, mert az kevésbé lekövethető. -
Kekmen
senior tag
válasz
Mr Dini #4110 üzenetére
Azért gondolom olvastad is, hogy mire válaszoltam. 10 euróért hol kapsz dedikált szervert?
A peering Magyarországra nem releváns, ugyanis írta, hogy Németországba költözött.
Egyébként itt van még egy: [link]
A nagyobbik csomagot hónapokig használtam, a legjobb volt. Holland, Leaseweb host.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest