Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <>jana<>

senior tag

Cikk az L.A. Timesbol
    Visszanezve, nagy hibat kovettem el, amikor gyufat gyujtottam. De csak az egeret akartam kihuzni - mondta a megrokonyodott Salt Lake City
    Hospital orvosainak Eric Tomaszewski.
    Tomaszewski es homoszexualis partnere, Andrew ''Kiki'' Farnum surgos ellatasra szorult a korhazban miutan a szex mellekvaganyra szaladt.
    * Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan keresztul es beengedtem Ragott-ot, az egerunket mint ahogy maskor is. Amikor Kiki
    elelvezett, megprobaltam kicsalni Ragott-ot, de most az egyszer nem akart kijonni. Akkor
    bekukucskaltam a csovon keresztul es gyufat gyujtottam, hatha a fenyre kijon. A tovabbiakban a korhaz szovivoje vette at a szot: A gyufa langja belobbantotta a belben megszorult levegot, a langcsova meggyujtotta Mr. Tomaszewski hajat es az arca sulyos egesi serulest szenvedett. Ragott bundaja is meggyulladt es egy, a belben melyebben megszorult levegot is belobbantott, aminek eredmenyekepp Ragott kirepult mint egy agyugolyo. Tomaszewski masodfoku egesi serulest szenvedett
    es eltort az orra amikor Ragott belecsapodott az arcaba. Mr. Farnum elso es masodfoku egesi seruleseket szenvedett a vegbelnyilasan es a vegbelen.

Az ujsagiro megjegyzese: 10 legijesztobb dolog ebben a tortenetben:
    10. ''Benyomtam egy papircsovet Kiki vegbelnyilasan.....''
    9. ''bekukucskaltam a csovon....'' (ez kb. olyan mintha teleszkoppal neznek a Pokolba! Inkabb a Napba bamulnek messzelaton keresztul, mint hogy ilyet csinaljak!)
    8. Szegeny Ragott, micsoda kisebbsegi erzese lehet azutan, hogy kilottek valakinek a seggebol!
    7. Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem hogy Ragott patyolat tisztan, viragillatuan vagodott bele Tomaszewski arcaba miutan bejarta Kiki ''szerelmi utvesztojet''.
    6. Elgondolkodtato, hogy emberek elnek es virulnak ilyen baromi ereju, vulkanikus gazokkal a beleikben.
    5. Elgondolkodtato, hogy emberek, nemcsak hogy ilyet muvelnek, hanem be is ismerik! En biztos kitalaltam volna egy orult tortenetet valami felbolond piromanias, fenekbebaszos pasirol, aki betort a lakasomba es magaeva tett. Akarmit csak nem az igazsagot!
    4. Elso- es masodfoku egesi serulesek a segglyukon! Az aranyer kismiska lehet ahhoz kepest! Kivancsi vagyok Kiki kepes lesz-e valaha is egy jo egeszsegeset szarni ezek utan! Na es az ego segglyuk szaga! Minimum az elso ot borzalmas szagok egyike lehet!
    3. Kiki nevu emberek! Nyilvanvaloan ez egy polineziai szo es a jelentese: idiota feher ember, aki ragcsalot tesz a fenekebe.
    2. Mifele korhaz tart sajtotajekoztatot ilyen temarol???
    1. Ez Salt Lake Cityben tortent..... Mifele emberek a mormonok?

Új hozzászólás Aktív témák