Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
genesishun
csendes tag
válasz
kabelmania27 #11082 üzenetére
Most is csak 2 megy a 4-ből. De egyenlőre ma is remekel a net.
-
genesishun
csendes tag
válasz
kabelmania27 #11075 üzenetére
Osztás nélkül megy be. Ma egyébként semmi gond nem volt a nettel.
-
genesishun
csendes tag
válasz
kabelmania27 #11068 üzenetére
Hogy érted,hogy milyen osztóval van elosztva a koax?
-
genesishun
csendes tag
Kössz.Bejelentkezni nem tudok viszont,szerelő azt mondta admin/admin,de nem lép be vele. UI: Már jó,csak nem volt net bocsi.
-
genesishun
csendes tag
Tc 7200 U ilyen egybe wifis okosság. http://virtualnet.at/images/upc-technicolor-tc7200-wlan-router-gateway.jpg
-
genesishun
csendes tag
Bocsi nem tudom,hogy kell jelszintet nézni. Annyit tudok,hogy volt csillapító mert rohadt erős jel volt,de kb 2 hete hoztak új modemet és a srác azt mondta nem kell már rá a csillapító. Egyébként most is folyamatosan villog az US de villámgyors minden.
-
genesishun
csendes tag
Sziasztok, az a problémám hogy a net lassan egy hete egyszerüen nem képes stabíl lenni,vagy az van,hogy pöpecül megy minden,de 1-2 percekre lelassul vagy pont az ellenkezője. Tegnap például egésznap semmi baja nem volt ma meg elkezdte megint a lassulgatást/megszakadást. Ötlet? UI: remélem ezzel segítek: ma észre vettem,hogy a modemen villog az "US" felirat és megnéztem,hogy azt jelenti,hogy keresi/nincs "upstream" kapcsolat,de hogy mit jelent ahoz már nem értek. Köszi
-
genesishun
csendes tag
Már megint ugyan az van mint kedden.Van,hogy jól működik minden,aztán meg nem képes megnyitni semmit...azt hittem normálisan kijavították a problémát tegnap.
-
genesishun
csendes tag
Sziasztok, na nekem még mindíg lassú az egész...délelőtt egész türhető volt de mostmár megint esélytelen böngészni, multiplayer kockulásról nem is beszélve. Másnak is lassú még?
Aktív témák
Hirdetés
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 - 1 hónap garancia -konzol beszámítás ok!-
- FUJITSU Server PRIMERGY RX100 S8, Intel Xeon e3-1270v3, 0GB RAM, 0GB HDD
- Thermalright frozen warframe 420
- HP VICTUS 16.1" 144Hz / I5-13500H / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 4050 / 2 Év Garancia!
- SK Hynix PC711 512GB m.2 Nvme SSD pár órát futott, kb 80-90GB írással 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest