Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz CallaoW #26274 üzenetére
Köszönöm az alusapka javaslatot, de egyrészt nem én vagyok az aki ettől retteg, mint írtam is, én használok WiFi-t, de saját routerrel, másrészt nem hiszem, hogy a Wi-Free kikapcsolásán kívül bármi más megoldáson kellene gondolkodni, ha valakit ez zavar! Ha előtte nem volt probléma, akkor nyilván a kikapcsolás a megoldás!
Mivel nekem jelenleg modemem van, így nincsen szükségem semmilyen mérésre a Wi-Free előtti és utáni állapotról, mert nálam nincs is ilyen szolgáltatás, és nem is lesz! Egyébként több routeren lettek már hasonló mérések végezve, és típustól függően jellemzően 1-2W többletfogyasztást eredményez a WiFi bekapcsolása! Ezt csak a kíváncsiságod kielégítésére végett írtam le!
A rendelkezésre állás százalékát? Hát megmondom őszintén, amikor nekem erre szükségem volt, nem találtam sehol leírva! Felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, és csak hadovált az ügyintéző, hogy hát 72 óra a hibaelhárítási idő, stb... Mondtam, hogy engem nem ez érdekel, hanem a rendelkezésre állás, és lehetőleg írásban kérnék róla információt, hogy hol találom meg, vagy pedig arról, hogy mennyi a konkrét értéke! Nos később megkaptam az emailt, amiben azt nem tudták megmondani, hogy hol találom meg ezt nyilvánosan leírva, de "az internet szolgáltatás rendelkezésre állása éves szinten 98%." Ezen infó birtokában aztán megírtam az akkori szomorú helyzetet a fogyasztóvédelemnek, az NMHH-nak, és a UPC-nek is, minek eredményeképpen rögtön kaptam másfél havi díjnak megfelelő jóváírást a számlából, a megelőző többszöri elutasítást követően!
Csak egyet nem értek... Hogy jött ide a rendlelkezésre állási idő?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest