- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
- Az USB, és Ethernet csatlakozó nem jó semmire. Le vannak tiltva, nem működnek. (Na jó, az USB csatin ott az 5V, szóval USB-s töltőként használható)
- A felvételeket digitális úton (fájlként) nem lehet kinyerni. Az egyetlen járható út, hogy az analóg kimenetre kötött magnóval/digitalizálóval mented ki a felvételeket.
- Nem találsz meg egy műsort/MUX-ot? Nézd meg a hivatalos listában, hogy melyik frekvencián jön.
-Bizonyos csatornákon akadozik/kockásodik a kép. Ellenőrizd a jelszintet, minőséget. Digitális adás esetén a minőség a fontosabb paraméter, minnél közelebb a 100-hoz, annál jobb. A jelszin 40-50% felett okés.
A jelszintet ellenőrizheted a UPC által adott mondemen is a http://192.168.100.1 címen. A következő paraméterk olvashatóak itt:
Receive Power Level
A bejövő jel nagyága, kb -6 dBmV felett jó. Ha kevesebb, kevés a bejövő jel. Meg kell nézni a belső kábelezést. Elosztók, csillapítók, csatlakozások.
Transmit Power Level
A kimenő jel nagysága, kb 50 dBmV alatt jó. Ha több, akkor is át kell nézni a kábelezést, mert túl nagy jelszinten kell adnia a kapcsolat fentartásához.
- Ha szakad a net és olyan hármas splitter van a modem előtt amelynek egyik kimenete -3,5, másik kettő -7,5, meg kell nézni hogy a -3,5be van-e a modem, leágazó esetén ha tapba van a modem és outba analóg tévé a kábelek felcserélésével lehet próbálkozni. Ha 50 felett van az adási(Transmit...) és van csillapító, akkor csillapító nélkül meg lehet próbálni hátha a kritikus szint alá csökken.
- A mediakártya használata esetén nem érhető el a médiatár. Felvétel készítésre/time shift-re is csak akkor van lehetőség, ha TVkészülék tudja.
- Mediacard használatának feltétele, hogy CI+ interface legyen a készüléken. A CI nem elég! Nézz szét a UPC hivatalos(az oldal alján!), vagy a nem hivatalos listán. (Ez utóbbi szerkesztető, szóval ha van olyan készüléked, ami nincs a hivatalos listán, de nálad működik a mediacard, légyszi oszd meg velünk a pontos modellszámot, és egyéb tapasztalatokat)
Érdmes átlapozni a TV útmutatóját (annak apró betűs részével együtt) is, általában ott is feltüntetik, hogy van-e benne CI+ foglalat.
- Amennyiben ékezet-gondok vannak az EPG-ben akkor szlovák területi beállítással kell hangolni, de ekkor a nyári időszámításkor egy óra csúszás lesz, amit bizonyos készülékek tudnak kezelni, mások viszont nem. Utóbbi a régebbi, a hivatalos listán nem szereplő TV-knél fordulhat elő.
Aktív témák
-
vb020302
csendes tag
válasz
Tippmix46 #9997 üzenetére
Attól függ, melyik városban vagy. A képek alapján szerintem a Sport1 HD-nak itt kell jönnie a különböző városokban:
43104 Budapest 618 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43105 Debrecen 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43106 Kazincbarcika 474 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43107 Miskolc 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43108 Gyongyos 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43109 Salgotarjan 498 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43110 Eger 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43111 Szolnok 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43112 Mezotur 306 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43113 Nyiregyhaza 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43114 Sopron 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43115 Szombathely 394 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43116 Nagykanizsa 128 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43117 Tatabanya 634 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43118 Pecs 258 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43119 Komlo 258 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43120 Veszprem 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43121 Varpalota 530 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43122 Dunaujvaros 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43123 Szekesfehervar 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43124 Mor 362 MHz 6900 kS/s 256 QAM
43125 Monor 112 MHz 6900 kS/s 256 QAMEzen a frekvencián jön az Animal Planet HD és a History HD is.
-
vb020302
csendes tag
Szia!
Nem lep meg, hogy a PAT így néz ki. Igazából pont erre számítottam.Az SDT érdekes felfedezés. Megnéztem a tavaszi teljes mentésedet. Szemmel belenézve minden benne van, még a "Game 01" és hasonló "szemetek", is. Jó lenne tudni, hogy a hexa kódok mit jelentenek, vagyis mikor jelent behangolandó csatornát SD vagy HD box számára...
Egyébként benne van minden csatorna, de csak az "MPEG service" azonosítókkal. Gondolom azt, hogy melyik városban mely muxok jönnek és melyik frekvencián, az továbbra is a NIT-ből jön. (Az SDT tartalmazza a helyi csatornákat is.) Ezt támasztja alá az is, hogy a boxok rejtett menüjében is van olyan képernyő, amelyik kiírja az alapcsatorna adatait és a hálózati azonosítót. -
kungzi
veterán
A COOL, FILM+, FILM+2 16:9 képaránnyal.
-
Grawens
senior tag
válasz
kabelmania27 #9994 üzenetére
-
Grawens
senior tag
Sport1 HD 618MHz 0x70b Budaörs
-
caroberto
csendes tag
válasz
HofiZoli #9978 üzenetére
Az ékezetekkel volt nálam is probléma, ha a TV-t magyar nyelvvel, és Magyarországgal állítottam be. VISZONT magyar nyelvvel, és Csehországgal meg jó lett.
Ilyenkor a szolgáltatói üzenetek váltottak angolra, pl ha valamelyik csatornához nincs jogom. (Magyar-magyar beállítás esetén az is magyar volt.)
Sony az enyém.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
HofiZoli #9983 üzenetére
Van egy olyan menü ahol szolgáltatót lehet választani. Ha az a UPC Digital, akkor jó minden de nincs Discovery world. Ha más szolgáltató/vagy szolgáltató nélküli keresést indítok akkor megtalál mindent, csak nem jók az ékezetek, tehát olyan mintha nem lenne támogatott a tv.
Szerintetek, ha ezt bejelentem hibának, megértik-e mit akarok?
Ide semmiképpen nem engedek be buherátor szerelőt, főleg nem kábelt szerelgetni mikor minden kifogástalan, csak az ő balfaszságuk miatt nem megy ez. (és mert minden rejtve, takarva, fedve megy.. parkettaszegélyben, tapéta alatt, stb) -
válasz
Arthuro_Adam #9981 üzenetére
A upc lista szerint kompatibilis a tv-d?
-
-
válasz
vb020302 #9977 üzenetére
Hát benne van mux, ban, csak nem a PAT-ban, hanem az SDT-ben
A 13-as mux Program Association Table-je így néz ki:
PAT Version Number: 6
Transport Stream ID: 13 (0x000d)
NIT: 450.0 MHzPMT PID 16 (0x0010) - Network
PMT PID 100 (0x0064) - Program 65/1301 Discovery Channel
PMT PID 200 (0x00c8) - Program 123/1302 RTR-Planeta
PMT PID 300 (0x012c) - Program 119/1303 ZDF
PMT PID 400 (0x0190) - Program 33/1304 ATV HD
PMT PID 500 (0x01f4) - Program 44/1305 Eurosport HD
PMT PID 600 (0x0258) - Program 127/1306 Rai Uno
PMT PID 700 (0x02bc) - Program 1307 Discovery WorldAmi feltünő, hogy hiányzik a "78/" a 1307 elöl. Valamint a 450MHz (mivel ezt a 128MHz-en veszem)
A box-ok viszont az ServiceDescriptionTable-ből tudja, hogy a 1307-es programot a 78-as programhelyre tegyék. (0x42 =78) -
HofiZoli
senior tag
Most csináltam full keresést mediacard nélkül. Eltartott vagy 3órán keresztül, talált 180 dtv csatornát, benne a d.world-el. Csak így nem jók az ékezetek sem a csatorna nevekben, sem a műsorújságban. Tehát kábelezés jó
(az volt egy ökör nem szakember, aki ezt mondta hibának egyik júzernek) Visszaállítottam, nekem fontosabb a helyes ékezet mit egy csatorna..
-
vb020302
csendes tag
Akkor honnan veszi a csatornaszámot?
Nézz meg nekem valamit!Ha a TSReader Lite-ot a MindigTV "A" muxon futtatom, rövid idő után (talán a NIT megjelenésekor) a bal oldali legfelső pontról ellépve majd visszalépve ezt a listát kapom.
----------------------
PAT Version Number: 2
Transport Stream ID: 1 (0x0001)
NIT: 610.0 MHzPMT PID 16 (0x0010) - Network
PMT PID 1000 (0x03e8) - Program 3/100 m1 HD
PMT PID 1010 (0x03f2) - Program 4/101 m2 HD
PMT PID 1200 (0x04b0) - Program 6/120 Duna World
PMT PID 1210 (0x04ba) - Program 5/121 Duna HD
PMT PID 1300 (0x0514) - Program 1/130 MR1 Kossuth Radio
PMT PID 1310 (0x051e) - Program 2/131 MR2 Petofi Radio
PMT PID 1320 (0x0528) - Program 3/132 MR3 Bartok Radio
PMT PID 1700 (0x06a4) - Program 170 DataService_A
----------------------Ebben a "Logical channel"/"MPEG service" ott van. Hogyan néz ki ez a UPC 13-as mux esetén?
Szerk:
Visszanéztem a TSReader Lite képedet a Discovery Worldről. Abban nem volt "Logical channel number" sor, pedig a MindigTV esetén látok ugyanezen ablakban. -
válasz
vb020302 #9963 üzenetére
Szerintem a box is a NIT-ből veszi a listát, de (a TV-kel ellentétben) csak a mux-ok listáját. Igy tud gyors lenni a telpítés. Megadod a város kódját, a NIT-ből kibányássza a városhoz tartozó frekiket(mux-okat!). Ezután végigsöpri ezeket a frekiket, és a mux-okban talált csatornákkal feltölti a csatornalistát.
Ez logikus magyarázata lenne annak, hogy azokon a TV-ken amik a NIT-ből veszik át(1 az 1ben, mint az én táblázatom), azokon nincs D.World. A box-ok pedig a mux-okból töltik fel a csatornalistát, ezért van D.World..
-
vb020302
csendes tag
válasz
vb020302 #9974 üzenetére
Még egy dolog: Ha a másik hat csatorna rendben jön, akkor nem vételi (jelerősség-jelminőség) problémád van.
Elég hülye mux, mert a Discovery Channel az egyetlen, mely nem "extra" vagy HD csatorna. De ha akár 1 jön a hat közül, az is bőven elég, hogy a vétel rendben legyen. -
vb020302
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #9973 üzenetére
Szerintem. Próbáld egyébként ki! Cigam NIT mentéséből keresd ki a városod 13-as muxát, és azon a frekvencián csinálj egy kézi keresést! Ezekkel a csatornákkal van együtt: Discovery Channel, RTR-Planeta, ZDF, ATV HD, Eurosport HD, Rai Uno.
Szerk:
Visszaolvastam, budapesti vagy. A NIT szerint nálatok a 13-as mux a 128 MHz 6900 kS/s 256 QAM frekvencián van. -
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9967 üzenetére
Valahol itthon van egy 3-as spliterem. Anno azzal oszottuk régebben egy albérletben a jelet.
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9969 üzenetére
Kösz az infokat!
Nem szokott szakadozni. Volt olyan már az elmúlt 2,5 évben, hogy nem volt kb 1 napig valami miatt, de egyéb problémát nem vettem észre a nettel kapcsolatban.
-
caroberto
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #9966 üzenetére
Milyen gondot okozhat?
-
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9964 üzenetére
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -5.3 dBmV 37.9 dB
Channel 2: -3.7 dBmV 38.7 dB
Channel 3: -4.3 dBmV 38.4 dB
Channel 4: -4.2 dBmV 38.5 dB
Channel 5: -3.1 dBmV 38.7 dB
Channel 6: -0.9 dBmV 39.4 dB
Channel 7: 0.0 dBmV 39.9 dB
Channel 8: -0.8 dBmV 39.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 57.0 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV -
vb020302
csendes tag
Az a véleményem, hogy a UPC simán lehagyta a NIT-ből a Discovery Worldöt. A "listán szereplő" TV-k a valószínűleg a NIT alapján automatikusan frissítenek, ezért ez az egy csatorna lemaradt. Akinek nem ilyenje van, az eddig is kézi keresést és sorszámozást volt kénytelen csinálni, mint én is.
A médiaboxok szerintem nem a NIT-ből veszik a listát. A novemberi listádból a "videotár kicsiknek" hiányzott, de a médiaboxom hozta, ahogy a Discovery Worldöt most. Innen (vagy a TV-men teljes keresést végezve) lehet tudni az adatait.A NIT szerint a muxok tartalma minden városban megegyezik, Monor kivételével, ahol a "videotáras" csatornák hiányoznak a NIT-ből. Az az érzésem, hogy a muxokat központilag állítják össze, esetleg a helyi TV-(ke)t tartalmazó mux kivételével. A "fix pont" az alapcsatorna, amely mindenhol 346 MHz 64 QAM 6900 kS/s.
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9957 üzenetére
Kísérleteztem...
Kicsavartam a tapból a modemet, egyből 100-as lett a Viasat Explorer!!! Már visszaraktam, mivel éppen neten írok.
Az elosztót távolabb tettem a modemtől, és tartja a 100-at, meg net is van. Öröm, bódogtá!
-
kungzi
veterán
sport1 hd mikor indul holnap, tudja valaki?
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9957 üzenetére
Igen.
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9952 üzenetére
Model jelerőség kapcsán mit értesz? A bejövő oldalon a Signal to Noise Ratio értékek a különböző channeleknél 38.0 és 39.9dB között vannak.
-
caroberto
csendes tag
válasz
kabelmania27 #9952 üzenetére
asheridge tvc-it1w-06, ha erre gondoltál.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
caroberto #9953 üzenetére
Egyébként most hétvégén, amikor már gold kiterjesztésű bronz csomomat (medicard HD) nézegettem kezdtem azt érezni, hogy ez már sok is....HD adások is sok van, de összességében annyi sport és ismeretterjesztő adó, hogy ennyi már egyszerűen nem is nézhető.
Bremen meccs HD a javából szerencsére.
-
-
caroberto
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám is mostanában került bekötésre. XI. ker, mediacard HD, Sony TV.
Discovery World van, viszont a frekvenciatáblázat szerinti 120Mhz-es csatornák csak 30-40-es jelerőséggel jönnek, pl Sportklub, Viasat Explorer. Glitchesek is. :/ A többi frekin található csatornák 100%-osak.
Tapasztal valaki hasonlót? Valami zavarhatná a jelet abban a tartományban?
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #9948 üzenetére
Minden HD (és sd) csatorna tűélesen, akadásmentesen jön 100% jelerősséggel és minőséggel, a net kifogástalan, új kábelezés, upc doboza a fal másik oldalán és nem jön a world. Csak az nem.. Ez X aktás
Úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel már -
Tippmix46
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #9944 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos a Dortmund meccs tényleg Sd volt...ez van....kicsit csalódás, de a tegnapi Bayern meccs vagy a mai 2 japán meccs, benne a Chelsea is HD volt.
Én a 13. kerületben lakom, nekem van Mediacard HD-val Discovery World.
Egyébként bejön most minden a bronze csomaggal is, így a SportKlub is például, hát annak az SD minősége is elég gyatra.
De van Fisching&Hunting, Film2, Filmbox, Filmcafe, Sorozat+,Viasat Explorer, SportKlub, AXN Crime, AXN Sci-fi, Universal Channel, NatGEoWild stb. -
kungzi
veterán
válasz
Igen, elég érdekes a eusport2. A logó szép éles, de a kép tényleg mintha SD lenne
-
Bibby
addikt
válasz
A meccs tényleg nem valami jó minőségű, furcsa. Az eurosporton a snooker viszont tűéles.
Nálam D World simán bejött, 1. kerület. -
Arthuro_Adam
őstag
Két dolog:
1: Eurosport 2 HD, nézi most valaki a Hoffenheim - Dortmund meccset? Másnál is szánalmas a minőség (mintha SD-be jönne)?
2: Discovery World probléma: Nálam is Mediacard HD, gold csomag, 13. kerület, csak a Discovery World nem jön be. Tegnap volt kint a UPC-s kolléga, aki mindent bemért. Nálam elvben az a baj, hogy a fali aljzatnál az egyik MUX (gondolom ezek azok a téglalapok, ami valami
) a felénél le van vágva, ezért az alacsonyabb frekvenciáknál gond lehet. Ki kell bontani majd, de egyelőre nem csinált semmit, mert még annyira új a csatorna, hogy azt sem tudják pontosan, hogy melyik MUX-on jön. Szóval fognak még jönni.
-
-
-
-
Kicsit átalakítottam a NIT tábla adatait, remélem ez már egy mindenki számára használható, érthető táblázat
(Ha vki hibát talál benne, légyszi jelezze itt, vagy privátban)
-
hucsikoi
senior tag
Nálam (Debrecen) néhány újonnan fogható HD csatorna iszonyatos hangerővel jön. Tapasztalta ezt valaki?
-
Bibby
addikt
Beállítottam az új csatornákat én is. Viszont lett 4 olyan, hogy service 1803-1806-ig. Ide mgé jönnek új csatornák? (sport1 HD pl) Mert akkor nem törlöm ki őket.
-
Undoroid
őstag
válasz
discoverywor #9931 üzenetére
Üdvözöllek!
Kérlek, hogy várj türelemmel! Már az előző kérdésed is érthető volt! Elég egyszer feltenni azt!
-
discoverywor
csendes tag
Sziasztok ! Íme a problémám, NAGYON megköszönném, ha valaki tudna segíteni !
Minden új csatorna most Decemberben tökéletesen hibátlanul bekapcsolásra került, kivéve egyetlen csatorna, a: Discovery World a 78-as csatorna számon. Media Cardom van, és Samsung tv-m, a mai napon az egyik telefonos kisasszony azt a felvilágosítást adta, hogy ugyebár a tv-m és a Media Cardom is tökéletesen működik, de mivel a Samsung tv-m nincs a bevizsgált Media Card kompatibilis készülékek között ezért lehet az, hogy nem látom a Discovery World-csatornát !?! Ez számomra azért különös, mert ha a tv-m nem lenne kompatibilis, akkor nem ismerné fel a Media Card-ot ! A digitális csatorna kiosztásomat frissítettem, újra telepítettem a Media Card-ot, és mind ezek ellenére sem látom a Discovery World-csatornát ! Ebben az utcában ahol lakom, van egy ismerősöm akinek Set Top Box van a lakásában, és neki jön a Discovery World ! Ugyebár Set Top Box-ra nem szeretnék visszatérni... ! -
discoverywor
csendes tag
Sziasztok ! Íme a problémám, NAGYON megköszönném, ha valaki tudna segíteni !
Minden új csatorna most Decemberben tökéletesen hibátlanul bekapcsolásra került, kivéve egyetlen csatorna, a: Discovery World a 78-as csatorna számon. Media Cardom van, és Samsung tv-m, a mai napon az egyik telefonos kisasszony azt a felvilágosítást adta, hogy ugyebár a tv-m és a Media Cardom is tökéletesen működik, de mivel a Samsung tv-m nincs a bevizsgált Media Card kompatibilis készülékek között ezért lehet az, hogy nem látom a Discovery World-csatornát !?! Ez számomra azért különös, mert ha a tv-m nem lenne kompatibilis, akkor nem ismerné fel a Media Card-ot ! A digitális csatorna kiosztásomat frissítettem, újra telepítettem a Media Card-ot, és mind ezek ellenére sem látom a Discovery World-csatornát ! Ebben az utcában ahol lakom, van egy ismerősöm akinek Set Top Box van a lakásában, és neki jön a Discovery World ! Ugyebár Set Top Box-ra nem szeretnék visszatérni... ! -
Pool_
tag
Sziasztok!
Az ilyen: [link] kábeles médiaboxon van hdmi bemenet? Tehát lehet rá külső eszközt csatlakoztatni amit aztán átküld a tv-re a HDMI kimeneten?
Nem biztos hogy ilyen a box, de ilyenre emlékszem. Az biztos hogy újfajta fekete, nem a régebbi ezüst színű. -
vb020302
csendes tag
válasz
istiracz1 #9920 üzenetére
Ebből is előkeresheted. Tudnod kell a hálózati azonosítódat (43107, úgy lehet jól keresni. Itt jól leírja a lista készítője a használatát.
A Discovery World hiányzik a listából, illetve az "indulás előtt álló" Sport1 HD. Az előbbi adatai már most is megtudhatók más utakon: 78 = MPEG service 1307 (Discovery World) Vagyis a Transport Stream ID: 13 Muxban kell keresni. -
istiracz1
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki nem tudna egy miskolci freki kiosztást feltenni, frekvencia, moduláció és jelátviteli sebesség alapján.
Köszönet! -
kungzi
veterán
válasz
canniball #9916 üzenetére
Akkor királyság, legalább valami normális filmek is lesznek karácsonykor normális minőségben, nem úgy mint a "két kedvenc kereskedelmi csatornánkon"
bár a TV2 HD-n ahogy néztem az ajánlókat elég jó filmeket válogattak össze karácsonyra, remélem nem kell majd csalódnom
-
kungzi
veterán
FILMBOXmas - Kódolatlan prémium csatornák karácsonykor!
Remélem nálunk is az lesz!
-
Mate
nagyúr
Jeleztem a hibát a UPC-nek és gyorsan dolgoznak, mert most látom, hogy frissítették. Jó pár frekit megváltoztattak és már benne van a Sport 1 HD is 618mhz-n (Bp.)
-
Mate
nagyúr
válasz
khorvat #9907 üzenetére
Ezt a listát ismerem. Csak a rám vonatkozó részéről tudok véleményt nyilvánítani.
1. UPC szerint a moduláció 64. Ez összesen egy frekvenciára igaz, összes többi 256-os.
2. Jó pár frekvencián nem jön semmi, helyette az itt található listáról találtam meg a csatornákat, teljesen már frekin.
3. Külföldi listákon szerepelnek például a rádió csatornák. Nálunk ezeket nem találtam meg.Ez a három a legfontosabb, szerintem nem lenne nagy dolog kijavítani.
-
khorvat
senior tag
Nálam is a Discovery World itt található:
Transport Stream ID: 13 (0x000d)Esetleg még az is igaz lehet hogy a Discovery Channel-el azonos frekvencián kell keresni annak aki eddig nem találta meg!
És ezen paraméterekkel a frekvencia mellett:
Symbol Rate: 6.900 MSps
Modulation: 256 QAM -
válasz
Shurycen #9899 üzenetére
NIT tábla használata:
- Rákeresel a "debrecen" szóra
A találat utáni sorban megtalálod a városhoz tartozó "network ID"-t
Network Name: UPCHU_Debrecen
Network ID: 43105 (0xa861)-Miután megvan a "kulcs", erre kell rákeresni
Példánknál maradva a 43105-re.- Ha minden smukkolt, akkor 19 találatot fogsz kapni, amiből kiderül a mux-ok frekije, és hogy az adott mux-on melyik műsorok érhetőek el.
---
Közben faragtam egy levelet a tsreader lite szerzőjének. Annyit tanáscsolt, hogy próbáljam meg a legfrissebb verzióval. Megírtam neki, hogy azzal próbáltam, de válasz nem jött
---
A Discowery World kereséséhez csak annyi segítséget tudok adni, hogy nálam a 13-as mux-on jön.
Transport Stream ID: 13 (0x000d)
Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest