- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirklazarus
újonc
Sziasztok! A következő lenne a problémám, talán járt már valaki így és tudja a megoldást.
Kb. Egy hónapja köttettem be a UPC Direct-et, HD-DVR mediaboxxal.(Philips-et kaptam). a probléma az első perctől jelen volt. 4 csatornát semmikép nem akar megtalálni. (Muzsika Tv, Prizma Tv, Sorozat+, RTL II) Van hogy fel sem tünteti a csatornalistában, máskor pedig feltünteti, de azt írja:"Nincs jel, ellenőrizze a kábelt."
Visszahívtam egy másik szerelőt, és minden lehetséges opciót megpróbált, letesztelt. (jelszint ellenőrzés, fejcsere, egy másik Philips gyártmányú box kipróbálása) de semmi eredmény. Tanácstalan volt, és azt mondta ilyennel még nem találkozott.
Na most még meg is lennék e csatornák nélkül, de az h nem derült ki mi a gond, az bosszantó. Egy lehetőséget tudott még mondani, hogy cseréljem le a médiaboxomat egy HUMAX tipusra.
Kérdésem az lenne ha tudnátok segíteni, hogy mi a közvélemény a HUMAX HD-DVR-ről? Jobban járnék, vagy csak még megbízhatatlanabb?
Járt így már valaki?
Köszönöm ha megosztjátok a tapasztalaitokat,.
Üdv
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest