- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
gege71.hu #1887 üzenetére
érdekes (mondjuk a másik verzióval nem csinálta)
medic: én szoktam instázni. sőt, inkább instát nyomok. majd mutatok egy szervert ahova járni szoktam.
Gyertek Ti is, csatlakozzatok a Prohardver! UT 2004 klánhoz! Bővebben: link -
harry
veterán
Szevasztok, lenne egy problémám a gammel - változó időközönként (volt, h 10 perc, vagy akár 40) kilép egy ilyen hibaüzenettel:
------------------------
UT2004 Build UT2004_Build_[2004-11-11_10.48]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2401 MHz with 511MB RAM
Video: CONNECT 3D RADEON 9600 Series 128M (6476)
AntiTCCSecurity CTF-BridgeOfFate.AntiTCCSecurity (Function AntiTCC118h.AntiTCCSecurity.ClientCheckClasses:00CF) Runaway loop detected (over 10000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (AntiTCCSecurity CTF-BridgeOfFate.AntiTCCSecurity, Function AntiTCC118h.AntiTCCSecurity.ClientCheckClasses) <- RemoteCall <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AntiTCCSecurity) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Bridge of Fate <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
----------------------------------
A játék eredeti, amikor nem volt fenn patch, akkor is ezt csinálta, aztán volt, h jól ment (vagy lehet, ha csak rövid ideig játszottam) - most asszem 3339 patch van feltéve.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
@rglaaf #1841 üzenetére
PH! UT 2004 Klánról bővebben: Bővebben: link
-
harry
veterán
válasz
@rglaaf #1837 üzenetére
én többen is néztem és nem volt
cd galaxysban volt 1, azt meg is vettem de nincs minden rendben. az a problem, h nem fogadja el a telepítő azt a kódot ami a cd tokon van. Nálatok volt már hasonló probléma? Még ha netes gamenél kiírná, h foglalt még megértem /bár ez is elég nagy baj/, de hogy telepítő nem fogadja elAmúgy CDs változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged