Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Az ut2004.hu újra online. Két új szerkesztője xDk|SirMaxwell és szerény személyem. Látogassátok sokan!
Lesznek hamarosan cikkek az új mappackokról, meg CB-ről, ha lesz kis időm... :S
Bővebben: link -
FehérHolló
veterán
válasz
gege71.hu #1827 üzenetére
Bocs, de ezzel kezdeném:
Persze olyan amire ''úgy'' tudok csatlakozni mint a Bermuda server-re..
Nem kell túlragozni, értjük.
Kben magyar ONS szerver szerintem nincs. Elég sok a gépigénye és nem érné meg senkinek. SySERR is ezért szűntette meg a Bermudás ONS-ot.
Ha valaki esetleg mégis tud, akkor nyugiban írja ide, én is kíváncsi lennék rá. -
FehérHolló
veterán
Btw leszedhetné vki a hori-in-hsg@freemail.hu -ről a bant!
-
FehérHolló
veterán
Mivan emberek, kihalt a topic???
-
FehérHolló
veterán
Aki talál kultúrált UT2004-es asztali témákat, lécci ossza meg velem az ''elérési útvonalat''!!!
Háttérből sok egész szépre sikeredett van, akkor miért nem tudnak asztali témát is csinálni, legalább 1 elviselhetőt..? -
FehérHolló
veterán
Nah, sikerült 1 olyat kérdezni, amire még a KöMaL fórumon se tud senki válaszolni.
-
FehérHolló
veterán
Aki tud vmi helyet neten, ahol vannak csúszási súrlódási együttható adatok, lécci ossza meg velem! Lehetőleg műanyagoké is.
Vagy inkább kérdezzem a KöMaL fórumon? -
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1808 üzenetére
Végülis mindig olyan értelmeseket szólt hozzá a témához.
Na, ha minden jól megy végre lesz 1 Razer Diamondback Magma egérkém és 1 norma steelpadom hozzá. Elég szar így a textil egérpaddal és a 2500 forintos nagymama egeremmel. Valahogy nem oda megy a kurzor, ahova szeretném. -
FehérHolló
veterán
Utálom a January-t és a ProgresszívSteelt!!! Segítség!
-
FehérHolló
veterán
Én is megpróbálok itt kicsit közvetíteni, de aki bővebb infóra kíváncsi és nem az én elfoglut bullshitemre,az itt nézelődjön: Bővebben: link
s23 T1 sikeresen legyőzte a csoportjuk egyik legjobbját (Pistola 2-1, Camper 1-1). Minden elismerésem az övék. s23 T2-nek nagyon nem volt szerencséje, azt mondják. Sajnos kikaptak (Pistola 1-1 és Camper 1-2). De még nincs semmi veszve! Sok sikert a továbbiakhoz! Végül lássuk sF-et. Nagyon nehezen indult az egész, az ellen folyamatosan húzta mindennel az időt, de negyed 10kor sikerült elkezdeni a 20 órai meccsünket... Viszonylag simán ment minden. Végeredmények: Pistola 15-0, Camper 10-0. -
FehérHolló
veterán
Ma lesz 21:00-kor s23 T1, 21:45-kor s23 T2 és 20:00-kor sF első Springcup meccse CB-n. Szurkoljatok nekik és nekünk!
Sok szerencsét s23!
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Jé, IRC-s linket nem lehet beirni
Mind1, akkor sem javitom ki!
-
FehérHolló
veterán
Én RO és JB párti vagyok, bár DB-t még nem láttam
Tán arra is sort kéne keríteni, mert nagyon sok jót hallottam már róla.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
A végén még kiderül,hogy s^23|LeC-el van dolgunk.
-
FehérHolló
veterán
Jó kis rendszer ez a CB Spring Cup. Elvileg csak europai nevezhet, de ha kinn van az europai zászlo a klánodon, akkor már szabad számodra a terep. Így kerültünk egy csoportba egy izraeli és egy kanadai-USA-i klánnal. GG lesz, 300+ ping, stbstb. Jól utánanéztek barátaink a cuccosnak.
-
FehérHolló
veterán
Figy sztem a tökölés helyett meg lehetne probálni,hogy a winfosos programlistábol kiveszed a régi ut2k4-t valahogy, nem 100%,hogy leányálom lesz,de ezt kell csinálni. Eközben meg leszeded azt az ut-t is,ami fenn van. És ezek után,mintha semmi sem történt volna ujrarakod a cuccost. Igy a regeditnek, a progikezelőnek, a játéknak, és valoszinüleg neked is jó lesz. Mapok, directX, driver és egér (főleg, ha másik játékban megy) nem okozhat ilyen bajt. Valószínűleg a programkezelőben támadt 1 kis gubanc.
Másrészt gyorsítja a betöltést, ha a preload all player skins-t kiixeled. Harmadrészt meg 1 megás mapot tényleg kb 10ed annyi idő alatt tölt be, mint egy 9-10 megásat...
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Lehet, hogy nemtok később ellátogatni ide, ezért most szeretnék mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánni!
-
FehérHolló
veterán
Látjátok, ha nem banoltak volna ki, már nem lennék újonc
-
FehérHolló
veterán
Még eredetinél is van néha. Nemtom, hogy mi okozza (nem vagyok én programmer), annyit tok, hogy ha utána újrainditom a játékot,akkor tök faszán megy. Nézd meg, hogy jó helyről töltötted-e le a patchet (én eDome-ot javaslok), mert az is sok galibát okozhat. Másrészt vegyél eredetit, és akkor lehet menni reklamálni, ha nem jó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1639 üzenetére
Xedik alapszabály: NE JÁRJ OLYAN PUBLICRA, AMIBEN NEM BÍZOL MEG, MERT BESZOPSZHATSZ SZÉP DOLGOKAT. (asszem ezután szokás aszondani, hogy bocsi, caps lock
) Ha szerencsés vagy, csak illegal packege-t, ha nem, akkor tört utcompot skinhackel, amiért UTAN-ban jár és szívhatsz, még ha eredetit is vettél. Ha bermudán voltál, törölj le minden újonnan jött cachet a progi segítségével.
Bővebben: link
Ha meg nem lassú a gép + net, akkor lehet, hogy nagyob baj van vele, mint eddig gondoltam. :S -
FehérHolló
veterán
SpunKy kirakott a hp-nkra néhány hasznos cuccost letöltésbe (cache manager és binder), aki szükségét érzi ezen progiknak, látogasson el ide: Bővebben: link . Jobb oldalt letöltések menüpont.
-
FehérHolló
veterán
Asusfan: ...love comes to love, so belive it, and that's the way it is...
-
FehérHolló
veterán
válasz
aDM|RaL^ #1596 üzenetére
Nem csak a fizet-mehet hozzáállásról van most szó. Azzal én sem értek egyet. Csak ne mondja azt a csávó, hogy neki ingyen van, hisz vannak olyan hülyék, akik fizteik neki... Másrészt pedig amikor lenne valami meccs, akkor mindenkinek van valami rettenet fontos elfoglaltsága, és nem jön össze az 5 ember, amikor IRC-n épp vagyunk 9en. Valakinek épp az NFSU2-ben kell még letolnia 1 meccset, a másik nem jár velünk meccsekre, mert nem szeret, a harmadik még válaszolni sem akar, pedig irogat más csatikra... Tehát ez a helyzet. Én ennek a megoldását a squad feloszlatásában láttam, de Spunky ezek szerint megelőzött.
Az sF pedig nem csak ti (UT99) tartottátok össze asszem. Chaky is elég sokat segített, amikor összeszedte a 2k4-eseket, nem? -
FehérHolló
veterán
Figy, már mondtam, de nálunk ''szar'' van most. A ''társ-klánvezér'' (a rangidős, vagy dupla annyi, mint én
) bepipult, mert sok inaktív tag van, sokan szarnak az egészre és ráadásul még szervert is csak 6 ember fizet a kb 14ből, de a maradék 6 is használja... (egy kedves klántársamtól idézek: ''hö, én nem vagyok loser, a loserek fizessenek, nekem ingyen van'' ) Igaz. hogy nekem havi 1500ös a zsebpénzem, de én valahogy kifizetem mindig azt a szemetet (mert nincs jobb), akkor fizesse már más is, nem? És Spunkynak is valami hasonló a véleménye. Tehát most akkora a zűr, hogy 4 embert semmiképp, 2őt is nehezen tok összehozni, mert nemtuni, hogy ki megy, ki marad, vagy egyáltalán mi lesz...
Bővebben: link <<--- itt asszem a 3. hír.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1573 üzenetére
Mondjuk a fragmovie-khoz nem árt célozni közben, kben nem nagyon tud az ember holy shit-eket nyomni.
) Azzal a progival, amiről én beszélek/-tem, lehet demo után cserélgetni a külső/belső nézetet, forgatni a kamerát utközben, stb, tehát valami utdemo kód-ra épülhet, vagy hasonlo, nem értek én az ilyesmihez
-
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1571 üzenetére
Az stimm, hogy akkor 640X480-ban veszi fel,csak az kicsit nem lesz olyan minőségi, de igaz, legalább nem 1G.
Valamit valamiért. A 3rd person nézetben meg nem sok értelmeset lehet sztem felvenni, mert ugy kiba nehéz célozni
De van valamilyen demorec (vagyis demoszerkesztő inkább) progi UT-hoz. Tök pro az egész, láttam már 1-2 azzal készített movie-t, de a progival magával nem dolgoztam. Asszem az UT-s demoval (amit UT-ban veszel fel) lehet mindent buherálni benne és egész szép effekteket lehet kihozni. Sajan a progi nevét nemtom, ha valaki esetleg tudja, az pls ossza meg velem is!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1569 üzenetére
''sok hdd'' értsd ''nagy hdd''
-
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1567 üzenetére
A frapshez nem nagyteljesítményű gép, hanem sok hdd kell sztem. Úgy 0.75-1G 10percenként legjobb tudomásom szerint. De aki mindenképpen filmet szeretne készíteni, az keresse meg sztem IRC-n s^23|DeN-t vagy sF|DoomeR -t. A frapsel van még 1 másik baj is: a freeware cuccos csak 1 percet vesz fel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1561 üzenetére
Ezért kell másik progi, mert az rögötn aviba rakja jobb esetben (még jobb esetben saját formátumba). Én még nem próbáltam, csak hallomásból tudom (asszem s23), hogy egy 30 perces demot aviba 3-4 óra alatt ír át. Az meg LASSÚ!
Nem vagyok nagyképű, csak mindig biztosan állítom a dolgokat, akármekkora baromságok is, mert ha még a saját tudásomban sem bíznék, akkor baj lenne. Lehet, hogy 1 kicsit túlzásba viszem a dolgot,ezért tűnhet nagyképűnek, de nem áll szándékomban annak lenniD
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1558 üzenetére
Mindigis félreérthetően beszéltem, de nem szándékozok senkit ''bántani'', nem veled van a baj.
Azt a kis kiegészítést annak szántam, hogy ha valaki tényleg csinálni szeretné, akkor ne az legyen az akadálya, hogy nem tudja, hogy hol lehet utánanézni. Kben ha fragmovie-t szeretnél csinálni, akkor jobb, ha beszerzel 1 demorec progit és nem az UT demofelvevőjével dolgozol, mert az... az nem teljesen van ''normálisan'' megcsinálva. Gondolom a készítőknek nem ez volt a legnagyobb bajuk a játék kreálásakor ;D
Az amatőr megnevezéssel meg nincs semmi gondom... nem is tudjátok, hogy hány klánnévben van benne, hogy amatőr, láma, béna, stb...És az UT világában mindenki profi és fighter, kben nem UTzna.
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1555 üzenetére
Jól összeszedted VAN der BOSS.
Ehez csak annyit tennék hozzá, hogy ha a demorec után odairsz neki valamit, pl: ''demorec anyámkinja'' , akkor anyámkinja névre fogja a demot menteni. Egyéb info Bővebben: link
-
FehérHolló
veterán
Emberek, valaki elmondaná nekem, hogy mi az a SaF? Mert az összes ph!-s bácsit (még becsot is) ezzel a prefix-el látom. Csináltatok ph!-n belül 1 klánt? (egyértelmű kérdés, de jólesik feltenni)
-
FehérHolló
veterán
Nagy a punnyadás
Mivan, elkezdődött a hét és nem szeretne senki jáccani, vagy szidni a másikat?!
-
FehérHolló
veterán
Darknes nekem mondogatta, hogy álljunk már össze (megint Killingfields...), de mondtam neki, hogy állj össze valaki mással és akkor tán mindenki más csak rátok fog nyomulni.
A kami kombó meg a világ legnagyobb lámaságaÉrtelmetlenné teszi az összes többit: boostert nem érdemes benyomni, mert az első kami elvisz; speed dm-ben nem túl nyerő; a camo-t talán 2X használtam (de akkor jól jött); inv még egész használható, de ha szembe találod magad a kamival, akkor is mind1; pint sizedet meg az első kamis dd elvisz, még ha mellé is megy a falk, kapsz belőle eleget; berserket meg nem nagyon dijazom, mert elég hamar kifogy tőle a muníció
(pedig hasznos). Melyik szerncsétlen nem használja a kamit, ha egyszer benn van a tömeg közepén, kap érte dd-t és ha esetleg megölik (hisz könnyű, mert fogy az élete),akkor kb 4-5 frag pluszba még a dd-vel kinyírtakon kívül. Minden normális ember kéri SySERR-t, hogy szedje ki, de ő mit csinál?! Gyengíti... így már csak fele olyan erős, mint az atom... 1000 damage... és még ráadásul a pajzsot is ''megkerüli''.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
Apophis #1476 üzenetére
Tanulság: ne menj fel olyan szerverre, ahol nincs AntiTCC, vagy valami más anticheat progi (bermudán nincs, LOL). Különben a legújabb szarok már azokat is átrázzák, tehát mind1, hogy hova mész... A másik megoldás pedig az, hogy csak olyan emberekkel jácc, akikben megbízol
Különben velem is előfordult, hogy 465 damaget (5 raksi telibe, az 5*65, ha nincs szerencsém, és 2 lg ) belevittem a csávóba, aki épp odarespawnolt elém, nyögött is (tehát nem a lag miatt élte túl), és ezek után még vidáman futkosott tovább. Utána megkérdem tőle, hogy bocsika, de úgy mégis mennyi életed van respawn után, erre válasz nélkül lelépett a szerverről. Ezek után meg nehogy valaki megpróbálja megmagyarázni, hogy biztos szerencséje volt az ürgének, mer akkor durci leszek!
-
FehérHolló
veterán
Miért kellene itt lenniük? Sztem ha néha felnéznének ide, akkor is csak jót röhögnének... Mit gondolsz, miért nem megy 1ik s23as sem (na jó, kuki, dada és darki szokott néha) semmilyen public szerverre? Na ugyanezért nem járnak hasonló fórumokra...
Különben b@*znak arra, hogy ki a szpozor, csak fizesen.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Asusfan #1471 üzenetére
Mi a bajod b+? Mit ne okoskodjak? Én is benne vagyok, ugyanis az sF insta squad és az smk egyesült... De valaki biztos okosabb. Csak nézd meg, hogy milye ladderekben jáccanak... ha kell, adok linket is (innen eljutsz bárhová): Bővebben: link Ajánlom, hogy nézd meg a tagokat (alulról második vagyok én) és a matches fülecskét, az mindent elárul. Ja, az, ha valahol valakinek 1000 pontja van, az azt jelenti, hogy még nem jáccott egyáltalán abban a ladderben. Jó böngészést és először nézz utána a dolgoknak, mielőtt valakit lecseszel, mert igaza volt...
Különben az smkban tényleg vannak olyan emberek, akik 1 MÁSIK klánban pure-t is nyomnak.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1467 üzenetére
A hunterkidek (Laci és Gabesz) tesók... egymás mellett ülnek játék közben, stb... ha nem állnának össze,akkor lennének hülyék
Az s23at pedig a ph szponzorálja (fizeti a szervert, stb), tehát szép, hogy beleírják a nevébe, ha ez az 1ik feltétel...
smk pedig CSAK kizárólag insta csapat, pure-t csak funból jáccik. -
FehérHolló
veterán
Én pl használom, mert sokX van olyan, hogy (CB) meccs közben valami kaki beüt és ki kell mennem webadminba valamit ügyködni, hogy megoldódjon. Közben viszont meg hallom hogy mit mondanak és nem maradok le a dolgokról, hátha megoldódott vagy más hülyeséget is meg kéne csinálni... Kben akár lehet netről új bemondókat letölteni, ha esetleg nem teccenek ezek
Hagyá má, úgy kezdődött minden, hogy hülye voltam és csak a felét olvastam el a dolgoknak... És félig tévesen ítéltem + felb@*ztam az agyam és mérges voltam.Bocsika mindenkinek!
^^ezt nem csak a bocsánatkérésre írtam -
FehérHolló
veterán
Bocs, hogy rövid leszek, csak sietek!
A szervercsinálós ötlet el van vetve. A SySERR-féle szerverünk már újra online, csak kaki...
Tényleg úgy nézel ki, mintha quakeltél volna, talán a rádiós miatt.
Pont az, hogy az írásomat nem lett volna szabad látnod, de mind1, bermuda-minőség. ;) Ha be van kapcsolva a text-to-speech, akkor hallod is és az zavaró... tényleg bocs! (már vagy 1000X)
Baxi: köszi -
FehérHolló
veterán
Nagy re!
Valaki leszedte banom, amit igazából nem értem, hogy miért kaptam, mert sajnos senki nem indokolta meg... Mind1, az a lényeg, hogy nincsKöszike opok/modok! Megpróbálok jobban vigyázni magamra és arra, hogy mi csúszik ki ezen a végtelen nagy számon.
Te egyetlen: nem vagy olyan rossz, az aimed egész jó (ez az, amin nehéz javítani). Ahogy elnéztem, nagy valószínűséggel Quakeztél régebben, szolj ha tévedek! A mozgást meg gyakorolni kell csak, egész gyorsan bele lehet jönni, kb 10 óra játékkal. Dodgeolva nehezebb eltalálni ;-) Sok sikert, ha felvesznek! Szívesen összetalálkoznék veletek majd CB-n.
Még1X bocs, hogy beledumáltam, de a normális szervereken (értsd nem bermuda) a spectek teamsay-ét nem nyomja be a játékosoknak. Tényleg nagyon sajnálom!
ui: valaki nekem is megadná baxi szerverének IP-jét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest