Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Visormail

addikt

válasz T_Stark #57 üzenetére

Na kösz milyen egyszerűen megjegyezhető :D

Nincs a nézetek közt miniatűrök a legújabban sem, csak tömör és teljes.

• Visormail

addikt

Leírnám a tapasztalataimat én is: több gépen, korlátozott felhasználói és administrator fiókokban is használva, időről időre frissítve vannak. Első számú előnye egyértelműen az hogy ingyenes céges használatra is.

Ami nem tetszett:
    Lassú, a műveletek között talán frissít valamit ezt máshol is olvastam és bugos, szeret kifagyni különösen akkor ha a felhasználói könyvtárakban dolgozik az ember (Documents and Settings\All Users, Default User, Egyéb felhasználói fiókok mappája, de pl D meghajtóra átirányított Dokumentumok könyvtárban is rendezgetés közben többször is kiírta hogy abnormal program valami és bezáródott), az eseménynaplóban ezeknek az összeomlásoknak nincs nyoma.
    Csak becsomagolás menüpont van, a kicsomagolást valahogy kihagyták, tömörített fájlba belelépve és onnan kimásolással működik a dolog.
    Állandóan az utoljára nézett mappákban nyílik meg, hiába veszem ki a pipákat hogy kilépéskor ne mentsen semmit, baromira nem működik ez a funkció. Valamint itt a TC-ben meglévő "beállítások mentése"/"pozíció mentése" menüpontok sincsenek tehát esélytelen rábírni hogy mindig egy adott ablaktartalommal induljon.
    Ez az idióta szabadkőműves és egyéb nem tudom milyen piramisba szem szimbólum, pff.

Ami tetszett és úgy tudom total commanderben nincs ilyen:
    Parancsok/Alkönyvtárak méretének kiszámítása erre rányomva kiírja az aktív ablakban látható összes könyvtár méretét. TC-ben ezt csak úgy tudtam ha a space-t végignyomkodtam az összesen.
    A nézet menüből gyorsan, külön állítható a rejtett és a rendszer fájlok mutatása, a TC-ben ehhez ugye be kell menni a beállításokba és ott is csak egyben lehet a kettőt ki/be kapcsolni.
    A beállításokban a tiltólistába lemezeket (partíciókat) is be lehet állítani, a TC-ben úgy tudom csak fájlokat és mappákat.

A többi része kb ugyanaz mint a TC, így hirtelen nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák