- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Már megjelent az Unreal2???
-
tomcs
őstag
ezt a palyat pedig tobbszor is megcsinaltam mert tetszett.. szal most igy arra emlexem hogy masik volt de ez nem tuti.. es amikor felmasztam ra meg le kellett loni a felem repulo izeket csak utana indult... szal probalkozz... pl elsore nem jottem ra hogy fel kell hivni a liftet hanem leugraltam a rucskokon es ugy is jo volt
-
De van másik, menj tovább arra, amerről nem jöttél...az egész U-II teljesen lineáris.
A legrosszabb az volt, amikor egy épület védelmét kellett kidolgozni, energiafalakkal meg ágyúkkal, meg is csináltam, tök jól össze volt szerkesztve,
erre felmentem a tetőre, és az első ágyúig se jutott el egyik sem, mindegyiket lesnipereztem :(
szóval egyelőre túlságosan egyszerű a játék, képtelenség megpusztulni benne. -
tomcs
őstag
ez az az ''elo bolygo? van rajta 3 kis detonator mind1iket fel kell kapcsolni utana leszaladni a sunyiba.. ami hatul van azt en is nehezen talaltam meg.. utana rohansz, ezekkel a repulo taknyokkal ne foglalkozz csak neha fordulj vissza es 1 sorozattal szedd le az osszeset, az urhajonal kapd le a manust aki megprobalja ''elkotni'' aztan kesz a palya.. lift asszem ugy indul hogy varni kell ra picit
-
violin98
tag
szvsz a dx9 lesz a hunyó, de eddig egyetlen egy ilyen játékkal sem találkoztam.
Csak az alakok a rusnyák, de a táj hibátlan.
Elnagyolt az alakok, egyik olyan mint a másik, és acélkék a színük.
Csak az intro-t néztem meg, majd lefelé a lépcsőn a katonákat.
Mind ugyanolyan. -
violin98
tag
Felraktam a játékot, gyönyörű tájak minden klappol,
egészen addig amíg az intr-ba alak nem kerül.
Ekkor csak elnagyolt karaktereket lehet látni(nagy háromszögekből).
Én ezt a dx9 rovására írnám, de nem tudom járt-e már így valaki.
Ha valakinek van ötlete, írjon bátran.:))
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest