- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ezt a palyat pedig tobbszor is megcsinaltam mert tetszett.. szal most igy arra emlexem hogy masik volt de ez nem tuti.. es amikor felmasztam ra meg le kellett loni a felem repulo izeket csak utana indult... szal probalkozz... pl elsore nem jottem ra hogy fel kell hivni a liftet hanem leugraltam a rucskokon es ugy is jo volt
-
De van másik, menj tovább arra, amerről nem jöttél...az egész U-II teljesen lineáris.
A legrosszabb az volt, amikor egy épület védelmét kellett kidolgozni, energiafalakkal meg ágyúkkal, meg is csináltam, tök jól össze volt szerkesztve,
erre felmentem a tetőre, és az első ágyúig se jutott el egyik sem, mindegyiket lesnipereztem :(
szóval egyelőre túlságosan egyszerű a játék, képtelenség megpusztulni benne. -
tomcs
őstag
ez az az ''elo bolygo? van rajta 3 kis detonator mind1iket fel kell kapcsolni utana leszaladni a sunyiba.. ami hatul van azt en is nehezen talaltam meg.. utana rohansz, ezekkel a repulo taknyokkal ne foglalkozz csak neha fordulj vissza es 1 sorozattal szedd le az osszeset, az urhajonal kapd le a manust aki megprobalja ''elkotni'' aztan kesz a palya.. lift asszem ugy indul hogy varni kell ra picit
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest