- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocinet
csendes tag
Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim ezekkel a cégekkel. Na jó, olyan sok rossz sincs

Egyszer rendeltem valami kis 1 dolláros vackot azt hiszem banggood-tól, és sosem jött meg, el is felejtettem csak kb fél év után jutott eszembe, hogy rendeltem, de már akkor azt sem tudtam melyik cégtől, ha jól emlékszem a banggood volt, mindenesetre azóta sem rendelek együktől sem közvetlenül, csak ebayen és alin keresztül.
Mondjuk én Ebayt is otthagytam 1,5 éve, mert 2 rendelésnél, rossz memóriát küldtek és az volt a refund feltétele, hogy visszaküldjem az árut. Ebay sem segített, nem nagy összeg mert kb 1200 ft volt vissza a posta, de így én fizettem 1200 ft-ot és nem kaptam semmit, mindkét esetben. A kaput egy harmadik rendelés tette be, mikor meg sem jött az árú, kb 2000ft de a lényeg, hogy írtam az eladónak olyan 50 nap után, mondta inditsak case-t és visszafizeti az árat. Viszont az ebay addigra ismét változtatott a szabályzaton, és mivel túl léptem az estiated delivery time-hoz képest a 15 napot, nem engedte. Írtam nekik, azt válaszolták írjak az eladónak. megtettem, a válasz inditsak case-t, mondtam nemtudok, erre már nem válaszoltak. Még kétszer írtam az ebaynek, az utolsóban hogy akkor viszlát. Erre írtak, hogy hát írnak ők is az eladónak, biztos lesz refund stb. meg, hogy ne hagyjam ott őket stb. De hogy valami kedvezmény, vagy elintézték volna a refund-ot semmi. Nagyon gáz lett az ebay, ráadásul a paypal is legalább 10 ft-ot leszed dolcsinkként magának.
Mostanában Aliexpress. Abban még nem csalódtam.
Kb 1000 dollárt költöttem amúgy ebay-en egy évben, meg kb most ennyit Alin. Nem nem mind az én pénzem
A szomszédoknak, rokonoknak, munkatársaknak szoktam rendelgetni a magam hülyeségein kívül.Alin egyenlőre jók a tapasztalatok, vannak akciók, adnak bónokat, és mindig az én javamra ítéltek, ha volt vitás ügy. (igaz eleinte az ebay is ilyen volt...)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest