Új hozzászólás Aktív témák

• PanUser

tag

válasz PanUser #57 üzenetére

Az Umi csúszott a gyártással és az első körben kevés telefont is szállított ki, ezért a leadott megrendeléseket a webshopok nem tudták időben teljesíteni. Ezért volt/van a csúszás mindenhol. Ráadásul komoly balhé látszott kibontakozni a TomTop és az Umi között. A Tomtop az írta a vásárlóinak (aki rákérdezett azoknak, én csak innen-onnan tájékozodtam), hogy komoly minőségi problémák akadtak a Touch-csal ezért visszaküldték mindet az Uminak és nem is lehetett a honlapjukon rendelni a telefonból. Az Umi ez hol tagadta, hol részben (a hibát) "kicsit" elismerte. Most Umi írta, hogy tisztázódtak a félreértések a TomTop és az Umi között. TomTopnál újra rendelhető a telefon, "in stock" van (állítólag, mert az én telefonom még nem adták fel). Mi az igazság nem tudom. Én arra gyanakszom, hogy a TomTop-nál sokan rendelhetek pre-sale $110-ért telefont (én is) és talán ez nem volt üzletileg jó nekik (közben többen is visszakérték a pénzüket).
    Akik rendelni szeretnének Touch-ot, azoknak azt javasolnám, várjanak 1-2 hetet a rendeléssel. Addig úgy tűnik úgy sem adnák fel és addig jó pár teszt megjelenik majd, átgondolhatja a rendelést. Egyre több unboxing video kerül ki a netre, de problémáról még egyik sem írt. "Igazi" tesztek majd csak most lesznek - remélem, probléma nem.
    Én bízom az Umiban, 12-ig ígérték, hogy mindenkinek elküldik a telefont. A rendelésem sem mondtam vissza, úgy hiszem a telefonnal sincs semmi probléma (a hibát a Tomtop nem nevezte meg, más boltok nem jelezték).
    Végül 3 unboxing video, sok új dolog ezekből sem derül ki (ráadásul az első videóban a kedves kolléga többet szerepel a videóban, mint a telefon - a spanyol/portugál nyelvet pedig nem beszélem :) )
    link1 link2 link3

Új hozzászólás Aktív témák