- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocinet
csendes tag
Igen, azt nem írja mikor adta fel, de a protection time 60 days, szóval amikor átállította a státuszt feladottra, onnantól ketyeg az óra, és todom hogy az, hogy feladottá tette a státuszt még nem jelenti azt, hogy fel is adta, ezzel is trükköznek a kínaiak. Viszont, ha átállította feladottra, és pár napon belül nem lesz információ a csomagról, akkor simán meg lehet reklamálni, és ha nem lesz érvényes a szám amit adott, mert mondjuk még nem került be a rendszerbe, akkor is visszakapom a pénzt és az eladóra ez nem fog jó fényt vetni.
Amúgy ali elég szigorú, már nem egy olyan cuccot vásároltam, ahol el kezdett vizsgálódni az ali, nem az én kérésemre, csak kíírta a rendszer, hogy a rendelésem fel van függesztve vizsgálat miatt, és néhány nap múlva visszakaptam a pénzt, mert azt írta az ali, hogy az eladó nem tudta bizonyítani, hogy feladta a rendeléseket. Természetesen néhány hét múlva megjött a rendelt áru is, de legtöbbször egy ilyen után ki is zárják az eladót.
Ebay-en is volt olyan, hogy megreklamáltam valamit, megnézte az ebay az adatokat, és visszaadta a pénzt, mert az eladó nem tudta bizonyítani, hogy feladta az árut.
A legdurvább ilyen, nagyon akciósan kb 1000 ft-ért vettünk haverommal egy-egy tabletet. Másnap az ebay már írta, hogy gyanús az eladó, ha gondolom reklamáljam meg. Megtettük mindketten, kb 2 nap alatt visszakaptuk a pénzt, és 1 hónap múlva jött a csomag, benne egy db piros fülbevaló

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest