- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocinet
csendes tag
Persze-persze, feltétlenül

Amúgy szerintem már elajándékoztam valami csajnak

A protection time az egy változó dolog az Alinál, amikor vásárolsz valamit de nem fizeted ki, elkezd ketyegni az óra, spec ezt nem tudom mennyi, mert én mindig egyből ki szoktam fizetni, aztán ha kifizetted, elkezd ketyegni megint, amig az eladó nem küldi el a csomagot. Ezután megint elkezd ketyegni, alapesetben 60 nap, de ezt lehet növelni, sőt az eladó adhat meg rövidebb időt is, ha úgy gondolja, hogy gyorsan elér hozzád, és így előbb kapja meg a pénzét. Illetve, az eladó növelheti is az időt, ha úgy gondolja nem kapod meg időben, vagy te ezt kéred, mert pl még nem ért oda hozzád.
Ennek azért van jelentősége, mert én pl ha nem ér ide 50 nap után, ráírok az eladóra, hogy vagy növeli az időt, vagy nyomom a dispute-ot. Általában megemelik az időt 30 nappal.
Olyan is volt már, hogy kaptam üzit az Ali-tól, hogy megkaptam az árut, és még nem igazoltam vissza, de utána elkezdték vizsgálni az eladót, aztán visszakaptam a pénzt. Pedig egyébként ebben az esetben a postás hibázott, egy másik utcában adta oda valakinek, aki szépen átvette, és aláírta. Sajnos egyre gátlástalanabb arcok költöznek a környékre, régen ilyen nem volt, ha máshova dobtak be valamit még aznap, de legkésőbb másnap átsétált vele az ember a címzetthez. vagy visszaadta a postásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB gyári független 2026.12.01. Apple jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest