- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
Segítséget kérek!
Egyre nagyobb elégedettséggel használom a Powert, Az akku idő mindenért kárpótolna, de nincs is miért. Még nem találtam hiányosságot. Alkalmazás engedélyekkel kapcsolatos a kérdésem.
Munkatársi kontaktokat tartalmazó könyvtár ikont raktam a kijelzőre, megnyitásakor látom a szükséges 12 munkatárs hívóikonját mégis ha rákattintok valamelyikre akkor "Engedélyek megtagadva- módosítása a beállítások-alkalmazások menüpont alatt" feliratot kapom. Azt meg már átnéztem alaposan , de nem találom mit kellene engedélyeznem.
Nem ismerem az android rendszerek lelkivilágát, lehet teljesen egyértelmű a megoldás, előre is elnézést ha ostoba a kérdésem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001