- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Persze, csak az a baj, nem tudom, mióta nem tölt gyorsan, mert egy ideje ott szoktam hagyni, korábban is észrevettem már, de elsiklottam felette, később is láttam, hogy nem tölt gyorsan, meg aztán tegnap gondoltam rákérdezek már
Szóval az a baj, nem tudom, mi változhatott. MTK engiben nincs valami beállítás erre vonatkozóan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Galaxy S25 SM-S931BZDGEUE - 256 GB - Rózsaarany - Pinkgold - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval az a baj, nem tudom, mi változhatott. MTK engiben nincs valami beállítás erre vonatkozóan?