- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Persze, csak az a baj, nem tudom, mióta nem tölt gyorsan, mert egy ideje ott szoktam hagyni, korábban is észrevettem már, de elsiklottam felette, később is láttam, hogy nem tölt gyorsan, meg aztán tegnap gondoltam rákérdezek már
Szóval az a baj, nem tudom, mi változhatott. MTK engiben nincs valami beállítás erre vonatkozóan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval az a baj, nem tudom, mi változhatott. MTK engiben nincs valami beállítás erre vonatkozóan?