- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Netfone
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Egyet értek veled , ha meg bírja és szereti a tulaj akkor tartja amíg megy. AZért szerintem elég gáz,hogy valaki hosszú időre tervez a telefonnal amikor kb 1-2 év utána az összesben kipurcan az akku, ha keveset használja az ember akkor elmegy talán 3-4 et ,de olyan észrevehetően hamar lemerül majd mint a húzat.
#56Fall-N Jól mondod.
#57sfdrakex
Én arra probáltam utalni ,hogy ár és teljesítmény arányban nincs akkora eltérés egy 200-300 euros telefon olyan szépen gördülékenyen fut mint meleg kés a vajban... Hiába vesz meg valaki 1500 euroért egy telefont annyival nem tud többet értsd a tudás kb egyforma mind2 vel kb ugyan azok végezhetők el feladatok vagy alkalmazások. Amiért tualjdonképpen fizetsz lényegesen többet -->cserébe kapsz kicsit jobb kamerát ,vagy jobb kijelzőt esetleg valami mást mitn a gyorstöltést vagy a vízálloság és egyéb baromságokat amit igazából lehet nem is használsz és ezt csak azért,hogy kitudják venni az emberek zsebéből a pénzt még akkor is ha pl soha nem is használja a funkciót. Pl a gyorstöltés én minden este feldugom a töltőre igazából szerintem sokan még 100 ból szerintem a 80% szerintem senkit nem nagyon érdekel hogy most 23:00 ra vagy 24:00 ra töltödik fel... De fizetsz érte.... Akkor a vízálloság is kb csak édes vízbe viheted ahova pl én járok fürödni oda telot sem lehet bevinni, oceánba tengerbe megint nem viheted szóval egy tök felesleges dolog de kifizetetik a pluszt amire azt hiszed mennyivel több tudás ,de igazából nem használod lehet soha...
Lehetne még sorolni ,és azt is a nagy prémium gyártok mennyire jól állnak a szervízeléshez hozzá mikor beázzika vízálló alma és a többi.. Persze a belsejébe ott a csík ami jelzi ha vízet kapott és már buktad is a garit hiába vízálló a telóDe hát hiába na akinek drága kell vegye azt. Szerintem az Ulefone jól bele talált a dolgokba ,lehet van töle jobb telefon a piacon ezt senki nem mondta. De azt az árést céloza amivel a legolcsóbbak közé sorolható és ,ha leesik vagy tönkremegy akkor ott a garancia ha pedig lejár vesz az ember még egy másikat bagó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Netfone
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged