- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Ez most nekem sem jött be. A bután kilógó kábel sem tetszik, nálam az menne rajta tönkre először.
Inkább a méretét, súlyát csökkentsék amennyire csak lehet. Mondjuk az rakhatnának bele az új gen. akkukból, amilyenekkel mostanában a 6000mAh+ telók jönnek. -
cs.zs.
veterán
Mostanában sok külső megbizatásom van, külterületen. Befektettem ~8.000 konvertibilis magyar forintot egy Temus fűtött mellénybe, és ahhoz 11.000-12.000 Ft magasságában további forintokat egy 20.000 mAh powerbankba. Így ~20.000 Ft-ért nem fázok kint
, illetve ha ez nálam van, telefontöltőt sem viszek.
74Wh, max 18 wattal tud töltést felvenni, és ugyanennyivel leadni is. Leadni tud QC és PD szabvány szerint is, kiírja a Samsung is és a Xiaomi is hogy "gyorstöltés".
Tökre elég, ha csak a saját töltöttségét jelzi ki, töltődés és töltésleadás közben is. Szuper, szeretem. Másoknak is ajánlom. [kép] [kép] [kép] -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Beépített USB-C kábellel és PD 3.0, valamint QC 3.0 támogatással rendelkezik.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S22+ telefon tokok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest