Hirdetés
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Vissza kéne menni a tervezőasztalhoz, és újragondolni, hogy mit akarnak az okosóráktól a Google-nál. Nem rossz a PW 1, én kifejezetten szeretem, de szokásos Google féle érthetetlen, átgondoltatlan dolgokkal van tele. Ebből van olyan, amit gondolom kb. 5 sor lenne lekódolni (szinkronizálja a DND / Bedtime módot a PIXEL telefonnal, esetleg az ébresztőket is), először lockolja a GPS-t és aztán induljon a workout, edzés közbe írja, hogy helló, 1km futás megvolt, 2km, stb., nameg a nagyobb, hardveres gondol, például az elavult chipset, és az 1 napos üzemidő. Bár utóbbi sokkal jobb, mint ahogy a kezdeti tesztek mondták, mindent bekapcsolva alvástrackeléssel 24-30 óra simán.
Samsung Galaxy S23+
-
A Bedtime módot szinkronizálni sem kellene.
Ha előre be lehetne állítani például 22 - 06 között, akkor nem kellene naponta játszani a kapcsolgatással, kétszer.
Az óra azt is észreveszi, ha hamarabb alszol el és az sem gond, ha tovább alszol.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Lajmund
őstag
Ez az ora még mindig nagyon szarul néz ki szerintem. Olyan bénácska. Ennek semmilyen szij nem fog segiteni Se pasiknak nem áll jól se nöknek. Olyan semmilyen lghdtv-s
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
jUUh
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Hieronymus #2 üzenetére
"A Bedtime módot szinkronizálni sem kellene."
Ez elméletileg jól hangzik, gyakorlatilag viszont - szerintem - működésképtelen. Én legalábbis képtelen vagyok csak úgy (pikk-pakk) elaludni. Ezért simán előfordulhat az, hogy mondjuk be van állítva a "bedtime" este 10-től reggel 8-ig, én lefekszem f11-kor, de csak jó 20 perc múlva alszom el. 22:30 és 22:50 között én viszont már nem szeretnék semmilyen értesítést kapni. Erre azért elég kicsi az esély, mivel szinte az összes óra alvásfigyelés tökéletlen.
A tuti - szerintem - az lenne, ha a telefon tényleg szinkronizálna az órával. Mivel telefonon egy csomó minden automatizálható, így elég lenne, ha a DND beállítás csak simán "átjönne" a telefonról. Szomorú, hogy ez a legtöbb gyártónál - mind a mai napig - nem így működik.#1 jUUh
" ... először lockolja a GPS-t és aztán induljon a workout ... "
" ... edzés közbe írja, hogy helló, 1km futás megvolt, 2km, stb." - tényleg nem tud ilyet?
LOL. Akkor mit tud? -
-
jUUh
addikt
Tovább bonyolítja, vagy még érdekesebb a sztori úgy, hogy egyébként YouTube-n vannak videók, amik a Galaxy Watch 4/5-höz képest például pontosabbnak ítélik edzéshez.
A Fitbit-ben megnézve is egyébként elég puritán, legalábbis egy Xiaomi órához képest furcsa.
Samsung Galaxy S23+
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Hieronymus #9 üzenetére
"A Bedtime nem az alvásról szól, hanem az energiatakarékos üzemmódról."
Hú, ezt tényleg félreértettem. Ez a bedtime akkor nagyon más lehet a Pixel Watch esetén, mint ahogy én azt gondoltam.
... de akkor, hogy? Mi van, ha én nem a "napi rutinom" szerint vagyok az adott héten (nyaralok pl.), akkor nem szeretném, ha az óra lemenne energiatakarékos módba este 10-kor (reggel 8-ig, pl.).#10 jUUh
Ez a pontosság elég érdekes dolog. Másképp fogalmazva eléggé egyénfüggő tud lenni. Ezért vagyok én ezzel úgy, hogy ha "jó átlagos" (mondhatnád, OK, de ez mit jelent?), akkor nekem jó lesz, mert nem vagyok élsportoló (mondjuk ha az lennék, akkor meg lehet semmilyen óra nem lenne jó).
Én ezért (és sok minden másért) kötöttem ki a Garmin-ok mellett. -
válasz <Adamsky> #11 üzenetére
Jelen esetben "az akkor, hogy" megoldása az alvómód be nem kapcsolása.
A hétköznapokban ritmusa van az emberek életének. Az automatikus energiagazdálkodás ki- bekapcsolás nem okozna gondot.Más.
Futni szoktam az órával.
Az edzés indítása után azonnal pauset nyomok. Addig ameddig megtalálja az óra pozíciót, folytatom a bemelegítést. Aztán indítom az órát és a futást.
Az egyszerű edzést választom, így annyit futok, amennyit akarok. Vagy bírok.A workout app 1 és 40 kilométer távolság között állítható be szabadon. Illetve csak a GPS pozíció megtalálása után hajlandó lehetővé tenni a tréning indítását. Ha jól gondolom, előre telepített app.
Ideális megoldás lehet a tréninghez, ha valaki nem akar eljutni a maraton távig.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Hieronymus #12 üzenetére
Külön app van a "most edzek egyet gyorsanra" (és ez csak futás lehet?), és van egy "na most akkor nyomok egy vörkautot"-ra? És ezek a csoda Google Health-be kerülnek fel?
A két mód közül ráadásul az első képes úgy elindulni, hogy nincs meg a GPS lock/fix? Hűűű... hát ez, na, hogy is mondjam ... kemény.
Gondolom az a vezérelv, hogy ha komolya(abba)n akar valaki sportolni, akkor tegyen fel - tudom is én pl. - egy Strava-t? -
válasz <Adamsky> #13 üzenetére
Azt miből gondolod, hogy csak futás lehet?
Arról volt szó korábban, hogy a másik appban nem szabadon választható a távolság illetve csak regisztrálja a távolságot.Két app és nem két mód.
De a play app választéka elegendő lehet az ízlésednek megfelelő app kiválasztásához.
A komolyabb sporthoz edző is kell.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Hieronymus #14 üzenetére
"Azt miből gondolod, hogy csak futás lehet?" - ezt igazából nem gondoltam komolyan, bár ha itt tartunk: más adatok jelennek meg az edzés végén, ha futsz, és más ha kerékpározol? Az említett app-ok a Google Health-be szinkronizálnak?
"De a play app választéka elegendő lehet ... " - igen, de ott is nagyon hamar azon veheti észre magát az ember, hogy ha egy icipicit komolyabbak az igényei, akkor havi előfizetésre kényszerül (ld. Strava).
Nekem ezért is esett a Garmin márkára a választás. Eleve elég komoly az app, és azon felül van ilyen, hogy Pacepro, (ha nem csak úgy futkorászni akarok) és Garmin Coach ha komolyabbak a céljaim.
Persze drágák a Garmin órák, de ha az előbbihez hasonló szolgáltatásokat hozzávásároljuk bármihez, akkor már nem is olyan biztos, hogy melyik lesz a végén drágább.... de két óra nagyon más. A Garmin-nak még hasonlója sincs, mint Pixel Watch. Ennek ellenére meglepett, hogy mennyire "szög egyszerű" az aktivitás-követő része.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen