- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
"Azt miből gondolod, hogy csak futás lehet?" - ezt igazából nem gondoltam komolyan, bár ha itt tartunk: más adatok jelennek meg az edzés végén, ha futsz, és más ha kerékpározol? Az említett app-ok a Google Health-be szinkronizálnak?
"De a play app választéka elegendő lehet ... " - igen, de ott is nagyon hamar azon veheti észre magát az ember, hogy ha egy icipicit komolyabbak az igényei, akkor havi előfizetésre kényszerül (ld. Strava).
Nekem ezért is esett a Garmin márkára a választás. Eleve elég komoly az app, és azon felül van ilyen, hogy Pacepro, (ha nem csak úgy futkorászni akarok) és Garmin Coach ha komolyabbak a céljaim.
Persze drágák a Garmin órák, de ha az előbbihez hasonló szolgáltatásokat hozzávásároljuk bármihez, akkor már nem is olyan biztos, hogy melyik lesz a végén drágább.... de két óra nagyon más. A Garmin-nak még hasonlója sincs, mint Pixel Watch. Ennek ellenére meglepett, hogy mennyire "szög egyszerű" az aktivitás-követő része.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Külön app van a "most edzek egyet gyorsanra" (és ez csak futás lehet?), és van egy "na most akkor nyomok egy vörkautot"-ra? És ezek a csoda Google Health-be kerülnek fel?
A két mód közül ráadásul az első képes úgy elindulni, hogy nincs meg a GPS lock/fix? Hűűű... hát ez, na, hogy is mondjam ... kemény.
Gondolom az a vezérelv, hogy ha komolya(abba)n akar valaki sportolni, akkor tegyen fel - tudom is én pl. - egy Strava-t? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
"A Bedtime nem az alvásról szól, hanem az energiatakarékos üzemmódról."
Hú, ezt tényleg félreértettem.Ez a bedtime akkor nagyon más lehet a Pixel Watch esetén, mint ahogy én azt gondoltam.
... de akkor, hogy? Mi van, ha én nem a "napi rutinom" szerint vagyok az adott héten (nyaralok pl.), akkor nem szeretném, ha az óra lemenne energiatakarékos módba este 10-kor (reggel 8-ig, pl.).#10 jUUh
Ez a pontosság elég érdekes dolog. Másképp fogalmazva eléggé egyénfüggő tud lenni. Ezért vagyok én ezzel úgy, hogy ha "jó átlagos" (mondhatnád, OK, de ez mit jelent?), akkor nekem jó lesz, mert nem vagyok élsportoló (mondjuk ha az lennék, akkor meg lehet semmilyen óra nem lenne jó).
Én ezért (és sok minden másért) kötöttem ki a Garmin-ok mellett. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
"A Bedtime módot szinkronizálni sem kellene."
Ez elméletileg jól hangzik, gyakorlatilag viszont - szerintem - működésképtelen. Én legalábbis képtelen vagyok csak úgy (pikk-pakk) elaludni. Ezért simán előfordulhat az, hogy mondjuk be van állítva a "bedtime" este 10-től reggel 8-ig, én lefekszem f11-kor, de csak jó 20 perc múlva alszom el. 22:30 és 22:50 között én viszont már nem szeretnék semmilyen értesítést kapni. Erre azért elég kicsi az esély, mivel szinte az összes óra alvásfigyelés tökéletlen.
A tuti - szerintem - az lenne, ha a telefon tényleg szinkronizálna az órával. Mivel telefonon egy csomó minden automatizálható, így elég lenne, ha a DND beállítás csak simán "átjönne" a telefonról. Szomorú, hogy ez a legtöbb gyártónál - mind a mai napig - nem így működik.#1 jUUh
" ... először lockolja a GPS-t és aztán induljon a workout ... "
" ... edzés közbe írja, hogy helló, 1km futás megvolt, 2km, stb." - tényleg nem tud ilyet?
LOL. Akkor mit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest